Det här med internet..

..ska det aldrig kunna bestämma sig? Antingen att det funkar elr att det inte funkar, inte en mass krångel fram och tillbaka. Vårat internet har tydligen inte riktigt fattat detta än så när jag väl ska logga in på datan och skriva ett ordentligt inlägg istället för ett mobilinlägg så har man ingen uppkoppling. Så då får det bli lite slarviga iPhone inlägg. Gött! Sen nu när jag väl sitter här med datan vars internet funka nu, då vet man inte vad man ska skriva serru..
 
Fin start på ett inlägg. En massa babbel. Anyway, vad har jag gjort idag då? Jadu, bra fråga ;) Haha, nähmen jag har varit ute lite på isen och solat, åkt spark osv. Mina kusiner kom hit idag igen och jag tyckte vi hade en riktigt mysig dag! Idag slog det då om till sommartid, wihoo våren, here we go!
 
Har inte så mycket mer att säga så innan jag börjar babbla på om en massa oviktiga saker säger jag väl hejdå. 
Jag och mitt oplattade i lite fina färger få stå för bilden idag ;) Enjoy!
Natural Beauty as always... -.-

@ the is


Ute på isen, yao..

Solen skiner och jag och min familj är ute på isen och går. Mysigt! :)


Tjatja bloggään! Lasse in da house ;)


Woop, woop.. Typ ;)

Nähmen, tjenare! ;) Sitter just nu i bilen påväg till en påskmiddag hos mina kusiner. Kanske lite efter men säger ändå glad påsk till er alla :)

Såhär ser jag ut ikväll:


Då var man framme ;)

Härligt! Riktigt tråkigt att sitta i bilen. Har nt så mkt att blogga om just nu men vi hörs väl senare antar jag ;)


Stamp on the grund, jump, jump, jump!


Bilen nästa ;)

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag i bilen med en gnällande lillasyster som glömde filmerna hemma. Ser ni? Ni som säger att ni hellre vill ha en lillasyster ber jag allt att tänka om. Ni slipper iaf en gnällande och skrikande lillasyster. Notera att min lillasyster är 10år. Strunt samma ;) Jag får väl helt enkelt sätta på lite musik i lurarna ist.
Måste kolla lite framåt nu så jag inte får ont i huvudet så vi ses sen!


Du är perfektion.. Iaf i mina ögon ❤

Monisen är alltid lika fin när kameran kommer fram ;) Elr vad säger ni?

Sista inlägget för idag då jag ska dova nu. Upp tidigt imorrn vettu.. Bilen väntar ;)


Hö är gott d! //Mona

Pållarna äter så jag passar på att slänga in ett inlägg.

Sista skoldagen idag innan lovet gick ganska snabbt och Ica hängde med mig hem och vi åt lite åså.

Pållen måste man ju också ta hand om så ja, d är drf jag står just här just nu. I stallet. Iaf, Mona ska bli riden barbacka idag. Kanske nt är d smartaste när man har svarta ridbyxor och en häst som just nu fäller sin päls? Vf inte? Jo, mina svarta ridbyxor kommer då vara vita och täckta av päls i slutändan då ;)

https://cdn1.cdnme.se/3457240/6-3/pic_515467b9e087c35ddb4617ab.jpg" class="image">


Sist dagen idag då ;)

Tjolahopp!

Står just nu å väntar på bussen UTAN att frysa. Gött! Torsdag idag och även sista dagen innan lovet. Så vad är mina planer inför lovet? Jo, imorrn åker jag upp till min farmor och farfar och hälsar på. Stannar där tills måndag och sen är resten av lovet helt oplanerat.


Då skulle man försöka sova.. Eller?

Upp 05.45 imorgon då.. Så säger bara en grejj; Dags för mig att försöka somna, wish me good luck!

Natti allihopa, ses imorrn!


Sånt här gör min dag.. :)

Aaw, tack fina du! ♥ Blir jätteglad av att få sånnahär kommentarer. Kan lätt vända en dålig dag till en bra :) 
 
Ska plugga vidare på mina spanskaglosor men vi ses :) 

Deppkvällar kan vara okej ibland, right?

Jadu.. Satt å försökte plugga in alla spanskaglosor i huvudet då min å Mollys låt "A Thousand Years" med Christina Perri, börjar spelas.. Näeh, då kände jag bara för att ta en liten pluggpaus och tänka tillbaka på mina och Mollys 2 underbara år. Mollys lilla "farväl-video" sattes igång, läste även mitt inlägg till henne som jag skrev dagen innan hon skulle bort.
 
Men visst, tror att det kan vara bra att bara få en liten flashback ibland. Förutom att hon togs bort hade vi ju en massa kul.. å fighter ofc ;)
 
Ska försöka att hålla detta kortfattat, ska inte rabbla upp hela storyn igen, right? Då lär ni ha klickat ner redan efter halva antar jag ;)
 
 
Men för att se allt från den positiva sidan så galopperar hon ju runt i himmlen nu, utan knäskadan, utan massa barn på ryggen och utan ett bett i munnen. Bara massor av fält med gräs, morötter, äpplen och allt annat gott. Hihi, matvrak som hon var är det säkert rena paradiset. Men visst, tänk om det INTE skulle blivit så. Att Mollsan skulle stannat kvar i stallet och fått träffa Monisen. Jadu, det skulle varit kul att se vad dom tyckte om varann. I och försig fattar jag inte hur nån skulle kunna ogilla Molly men who knows? Har vant mig med ett stall UTAN Molly, men hur blir det då i sommar? Jo, det blir sommarbeten med Mona, Texoma, Adam och ingen Molly. 
 
Men jag tror jag lyckas stå ut, och hoppas att till dess har min hjärna fattat att hon kommer inte tillbaka. Nej, aldrig.. Hon kom upp till himmlen och kommer stanna där nu. Föralltid. Lycklig och glad :) 
 
Där gick du och jag. Du helt ovetandes om din framtid.. :/

Lite måndagsmys :3

Yes! Då kör vi på ännu ett GG avsnitt! Kanske slänger in ett inlägg när jag är klar, we'll see ;)


Bara sååå sociala..


Tävling @ the ridhus!

Tjoo allihopa!
 
Jag och min kompis Felicia ska snart åka iväg till Borås ridhus där det hålls en tävling idag. Min kompis Beccis ska tävla med sin söta ponny Oh the reason is you (Russin). Ett stort lycka till, till er! 
Även Nellie Berntsson och Smilla Berntsson skulle tydligen komma. Gaah! Jag ska allt gå fram och få en bild, inga fega ur saker här! 
 
Kommer försöka uppdatera från iPhonen men har för mig att Internet vid ridhuset suger men vi får se! ;) 
 
Som bilden säger, skicka gärna iväg en liten "lycka till" kommentar på Beccis blogg, då blir hon nog glad :)

Pang, bom så var min energi som bortblåst..

 
Pfuuh, hejsvejs! 
 
Tänkte skriva ett inlägg nu efter att ha kollat ikapp Beccis med 3 avsnitt av Gossip Girl, proud nu Beccis? Näeh, vad har jag gjort idag? Var ute å sprang lite imorse, kondisen ska upp igen vettu.. Näsh, d får vi se men känns riktigt skönt att ha varit ute och sprungit lite. Känner sig lite lagom duktig sådär.. Mona var nästa stopp och hon fick gå lite i paddocken idag och även lilla Agnes hängde med och hjälpte mig.  Monisen testade även att hoppa ett hinder som låg på någonstans runt 60cm lös. Nemas Problem därdu! Vädret var på topp det med. Härligt! 
 
Resten av eftermiddagen har jag bara slappat vilket var sååhär gött då min energi var som helt borta.. Det tar på krafterna att springa och åka till pållen. Det säger jag bara!
 
 
 

Springskorna på för jag ska ut å springa ;)

Känner mig lite duktig, men vi hörs senare!


La familia is back in da haus..

Trodeluu!
En kväll och morgon helt ensam i huset, dedu. Men nu är pappa och Sara hemma från sjukhuset och allt verkar ha gått bra fast det var nära till att bli en operation av blindtarmen. Gött att inte behöva vara ensam på en fredagkväll och skönt att allt gick bra. Höll tummarna för Sara, vettu ;) 
 
Filmtime på g, så vi ses senare! 
  

Svar på en kommentar :)

Jag kollar på Gossip Girl på sidan Swefilmer.com. Dock kan man behöva bli medlem för att se GG.. :/ Men de flesta filmer/serier går att se utan medlemskap.
 
Tack för kommentaren Lovisa :) 
 

Home Alone..

Tjenare, tjenare!
Pappa och Sara är på sjukhuset då Sara fick ont i magen.. :S Så här sitter jag ensam, i mitt hus. Ska precis slå på ett Gossip Girl avsnitt och sen bara chilla resten av kvällen. Läxfri kväll, yaop! 
 
Engelskaprovet gick ganska bra idag och jag hoppade bara över 1 fråga. Dutti tjääy! 
Anyway, Mona fick sälskap med Adam idag och MAJGAD så pigga dem var. Allt som snurrade i huvudet idag var väl något i stil med "RUN, RUUUN!". Haha, fjantisarna ;) 
Ändrade planer, imorgon blir det ingen träning och Mona får antingen vila, mamma går dit elr så tar jag med min kompis Filippa dit som sen efter ska med mig och sova över hos Johanna med även Beccis. Mysigt! 
 
Tagga GG avsnitt nu och vi ses väl imorgon/senare ikväll antar jag. Ha en bra torsdagskväll!
 
 
 
Fjanten, du är absolut en av de bästa sakerna som hänt mig.
Love you so much! ♥'

Tja, tja Torsdag!

Godmorgon allihopa!
Hoppas ni sovit gott, för det har jag faktiskt gjort iaf. Engelskaprov idag då.. Men bara att tuta å köra. Right?

Drar till Mona idag igen då, tar det nog lite lugnt då vi imorrn taggar ännu en träning för en tränare som heter Malin. Lite kul sådär jah!

Torsdag, I'm ready for u!

Hur min vecka är ungefär.. Haha ↴


Lång dag, ingen bloggning..

Tjo allihopa!

Vet att jag bara bloggat 1 enda inlägg idag.. Fyh! Men har gick ju till 16.00, åkte hem till Johanna, kom hem, pluggade och nu fixat iordning mig för kvällen och gjort situps och plankan. Tillslut var det bara att slänga sig i sängen med värk i armarna efter plankan..

Kollar ett GG avsnitt och sen är det bara pang bom att sova! ;) Vila upp inför en go torsdag och även ett engelska prov.

Bara. För. Att. Min. Humor. Suger. ↴


Då har snön kommit...

...för typ 123:de gången detta året. Usch! Vädret och jag verkar ha missförstått varandra. Jag har sagt att jag vill ha vår, vår, VÅÅR! Men resultatet av det blir tydligen ännu mera snö, härligt! -.-

Står då och väntar på bussen nu då jag börjar prick 08.00 idag. Men vi hörs sen för nu kommer min buss.


Hello skogen!

Tjena, tjena allihopa!
 
Har precis pluggat färdigt, så varför inte slänga in ett inlägg?
 
Jag åkte då somsagt till Mona idag ändå. Men fyh vad det blåste kallt! :O Så jag slängde på Mona sitt skrittäcke och till mig själv sattes det på ett gosigt "sadelfluff" som inte använts förrän nångång i december. Riktigt gosigt att sitta på när det är kallt! Något jag verkligen rekomenderar.
I alla fall så blev det MYCKET klättrande i skogsbackar, gå runt träd och helt enkelt gå runt i den ojämna terrängen i skogen. Mona själv är ju van vid att springa runt i en paddock hela dagarna då hon är en gammal ridskolehäst. Som ni kanske vet är ju det helt platt mark i en paddock vilket det definitivt INTE är i skogen ;) Så Mona tycker det är ganska jobbigt att faktiskt få se sig för var hon går. Brukar gå runt i skogen minst 1 gång i veckan för att träna upp muskler och få henne att lyfta på benen ordentligt och inte tro att det bara är att gå utan kolla sig för vart hon går. 
Såhär såg Monisen ut idag. JH skrittäcke och även "saddelfluffet" åkte på ↑
 
 
 

Inget snökaos ändå?

Mamma hade fel. Snökaoset verkar vilja vänta, men blåsten håller sig kvar. Nog babblat om vädret!

Monisen väntar och sen är det bara hem och plugga, plugga, plugga! Läxorna bara svämmar över denna veckan. Vad hände lixom? Förra veckan typ inga läxor och nu så sa d bara "poff" så var det läxor framme..

Om jag överlever denna vecka är jag riktigt, RIKTIGT grym!


Brrr..

Står just nu och väntar på att Johanna och hennes pappa ska komma och köra oss till skolan. FYH, vad d är kallt! Johanna, hurry curry för jag tror jag fryser ihjäl här ;)

Yes! Nu kommer dom, vi ses senare!


Känslan när man pluggat klart...

..den är riktigt go den!
Suttit och pluggat sen jag kom hem vilket var vid 17.30.. Puuh, lång pluggstund asså. Blir klart 10 gånger bättre med musik spelandes samtidigt men ja, man kan lätt säga att det tar på krafterna. Lägger mig kl. 21.00 pronto! Inget "Näh, vänta jag ska bara..". Är lika slut idag som igår. Att vara i skolan, hos hästen och plugga i mer än 1h är ganska jobbigt det kan jag lätt säga.
 
Ska bli skönt med tisdag imorgon då jag inte går så värst länge och d blir nog vilodag för Mona då det tydligen ska bli snökaos somsagt. Då är det inte alltid lika kul att gå ut i blåsten för att ta hand om gosen. Kanske åker dit och promenerar henne en snabbis? Men en lång ridtur blir nog knappast av. Men vi får se vad som händer. Imorrn är ju en ny dag lixom? 
 
Bara för att plugga är det tråkigaste som finns..

Mona hälsar till er alla!

Speciellt ett "krya på dig" till dig Icis som jag egentligen skulle haft en pluggstund med idag men fick reda på att hon var sjuk så krya bästavän!

Bloggar mer när jag kommer hem och har pluggat färdigt, men vi hörs!


Update från bilen.

Tjo, tjo allihopa!

Sitter i bilen påväg till stallet för att rida Monisen en liten snabbis. Vädret idag är riktigt, RIKTIGT blåsigt! Imorgon ska det oxå bli snökaos.. Härligt! -Ironi var ordet..

Men vi hörs senare efter att jag pluggat klart mitt berg av läxor så kanske det oxå fixas ett tidsinställt tills imorrn, who knows? ;)


Trött tjej här..

Hej allihopa! Hoppas eran söndag varit kanonbra och imorgon så är det då ännu en måndag. Usch..

Har haft fullt upp hela dagen. Mona, plugg, kaninerna m.m. Det tar på krafterna som bara den! Speciellt då man inte sovit sådär superlänge då vi igår somnade efter 24.00 och gick upp 07.00 för att gå ut på en liten pw. Så det som gällde nu ikväll var bara BUMS i säng! Så här ligger jag med iPhonen i handen och funderar på allt mellan himmel och jord. Har tyvärr inte hunnit fixa något tidsinställt tills imorgon vilket inte heller går att fixa med http://blogg.se">blogg.se-appen så ni får klara er utan helt enkelt.
D tror jag ni fixar, am I wrong?

Fjantarna is back on track.. ;)


Hoppla!


Tjena, tjena!

I stallet just nu och tar hand om Monisen. Skrittäcket är på och snart så ska vi ut på en mysig liten ridtur.

Uppdaterar mer sen!


Uppe hela natten..

...elr nt ;) Söndag imorrn vettu, ska ju t Mona å plugga osv inte sova bort hela dagen.

Ska snart sova så natti!


Mot Beccis!

Slänger väl in ett inlägg nudå när jag sitter i bilen påväg till Beccis då jag ska sova över där inatt ;) Hoppas internetet är bra då uppdaterar jag mer en gärna!

Och alla hästmänniskor, i den blåa Ikea-påsen ligger det inte hö utan mina 2 kuddar och 1 täcke. Just tellin ya! ;)


Film från dagen

Tihi, Mona följde mig runt i paddocken som en liten hund ;) Lite kul så.


Hemma från gosisen <3

Berättar mer sen för nu ska jag hoppa in i duschen!


Nähmen, tjenare!

Längesen vi sågs. Har inte bloggat alls de senaste dagarna, I know. Aja bajja Vilma! Men ärligt talat så har jag inte haft någon blogglust @ all. Har bara kännt att "Näh, nu skiter jag i d här!". 
 
Satte mig vid datorn och loggade in på bloggen. Kollade på statistiken och blev väldigt överraskad då jag haft 16 unika besökare igår trots min usla uppdatering. DET är en av andledningarna till att jag sitter här och skriver här just nu. Visst,  16 unika kanske inte är en  BAM-siffra men alltid något? Tack för att ni besökt bloggen då jag inte orkat, massor med bamsekramar till er! 
 
NI är bäst, kom ihåg det!
 
 
Åker en snabbis till Hööks nu för att kolla efter sadelskåp till sommaren då hästarna inte kommer vara i stallet utan gå och mumsa på sina sommarbeten. Vill helst slippa rida barbacka HELA sommaren, sadeln måste med hästarna ut till sommarbeterna helt enkelt! 
 

Ridlektion på schemat!

Hej, hej allihopa! Hmm.. Tycker att jag bloggat allt för lite och med för mkt iPhone inlägg nu dom senaste dagarna och jag ber om ursäkt för d, ska försöka bättra mig.

I alla fall så är det då onsdag idag och Mona vilar inte idag för jag ska ha träning med henne för en som heter Malin. Åmajgad! Ska VILMA ha träning? Si, es correcto! Min och Monas första träning tillsammans för en "riktig tränare". Är riktigt taggad och Mona med hoppas jag ;)

Btw så vet jag inte hur det är hos er men är i Borås har snön invaderat.. Usch! Jag som vill ha vår :S

Men vi ses och hörs senare!


Hello Tuesday!

Då kör vi på ännu en tisdag. Ganska chill dag då jag ska gå på teater med klassen idag också och sen så slutar vi ju 14.00.

När jag kommer hem åker jag då och gosar och motionerar Monisen lite. Vi får se om Agnes hänger med och rider hon med.

Hoppas ni alla får en superbra tisdag antingen om ni har studiedag elr nt ;)


Vilma goes kock!

Intar köket då i mitt egengjorda lila och gröna förkläde ;)

1, 2, 3 KÖR!


Sitter i solen och väntar på bussen..

Tjoo allihopa!
Sitter just nu i solen och väntar på min buss. Förlåt för att det inte blev något inlägg imorse, blogg.se-appen ville inte samarbeta vilket ledde till inget inlägg..

Slutade 14.00 idag vilket jag kommer göra hela veckan. Lite lyx ändå fast skulle ju sitta ännu bättre med studiedag idag och imorgon som alla andra skolor här i Borås har. Men nänä, inte för oss på IES :/


Dagen med Monis :)

Hej, hej!

Idag hängde Sara med till stallet och vi red ut en sväng. Red upp på en stor kulle med värsta utsikten. Det blåste kallt men annars var det bra och solen sken och Monisen var pigg som vanligt.

Red barbacka idag igen eftersom Sara ville d, problemet då är hur jag ska komma upp då Sara nt kan lyfta upp mig ;) Men vi lyckades ändå få upp mig på Mona ändå och jag jobbade henne lite i form och travade/galopperade lite för att springa av Monisen lite.


Putstime

Robins låt "You" spelas och jag putsar samtidigt som solen lyser.. Ganska gött!


Putstime


Yes, yes, YES!

Säger bara en sak; Robin du e GRYM!


Spännande yaop..


Chillidill efter stallet..

Tjena, tjena allihopa!

Hoppas ni alla fått en än sålänge bra lördag. Jag har varit i stallet som planerat hela förmiddagen. Mona fick bli riden bettlöst idag och vi red på en kulle och på lite nya stigar där jag aldrig ridit förut. Förutom att det blåste väldigt mycket och kallt så var det väldigt roligt och jag kände mig som värsta äventyraren ;)

Nu när jag kom hem är jag rätt trött så kollar lite på tv tills Ica kommer hem från träningen. Ska nog ta och vara lite duktig och putsa Johnny Bullsen oxå, få bort all smuts och allt mjöl som råkade hamna på dom igår på hemkunskapen.. Smidigt ;)


Godmorgon lördag!

Redan vaken? Yapp, I am.
Vaknade vid 06.40 fast det är helg.. Haha, morgonpigg tjej har ni här yaop!

Planerna för dagen är Monisen på förmiddagen och sen träffa Ica på eftermiddagen. Mysigt!

Vi hörs senare!

Bilden jah, juste... Beccis och Vilma humor helt enkelt ;)


Äntligen framme hos gosisen!


Toppen Fredag!

Wihooo! Fredag idag då, en fredag UTAN trasiga byxor och en glömd skåpsnyckel. Humöret på topp, ännu en dag med strålande sol och dagen är ju inte slut än, right?

Hemma från skolan nu och ska snart gå till Monisen för att rida en liten skogsritt i det underbara vädret. Jättetaggad för att få rida Monisen då jag inte varit där på 2 dagar.

Ska gå och göra mig iordning för stallet men vi hörs sen!


Säger bye till torsdag och laddar inför fredag..

Hej, hej! Sova med flätor i håret inatt då för att sen imorgon vakna upp med "hej lockigt!". Haft en bra torsdag! Inga läxor, gött väder, slappa lektioner och även firande av mammi. Toppen, toppen!

Monis fleecetäcke är också rent och fräscht nu då det tvättats. Alltid gött med nytvättade grejer, speciellt då jag gärna slipper lukten av blöt häst fångad i en och samma fleece. Nej tack till d..

Babblat på om en hel del onödiga saker.. Sånt händer ;) Men vi ses imorrn då det är F R E D A G!


Party, party!

Sitter i soffan och väntar in mina kusiner och min mormor och morfar som snart ska komma och fira mamma som fyller 43 idag. Grattis mamma! <3

Läxfri och allt ikväll också, toppen!

Bild på jag och min kusin Irvin:


Fyh mig..

Bloggningen har ABSOLUT INTE varit bra idag.. Har somsagt gått länge i skolan idag och sen har resten av dagen spenderats med fin, fina friendos. Mysigt! Möta upp lite andra kompisar och dansa runt och fjanta lite framför iPhonen, det är grejer det! ;)

Slängde in ett videoinlägg som ni kanske märkte? Usch, att bli kittlad är absolut min svaghet..

Bilden däremot är ju inte alls suddig.. Nänä, vi säger så ;)


@ Jojjans Place

Bara för att vi är för coola ;)


Mar. 05, 2013

Då har man packat iordning allt för imorgon. Usch, orkar inte med ännu en onsdag.. Notera en LÅNG onsdag, från 08.00 till 15.23. Gaah, orkar inte!

Monisen står som vanligt och jag hänger med Johanna hem, som typ varje onsdag ;)

Ska snart krypa ner i sängen och pilla lite med iPhonen, behöver vila både mig och min hjärna lite. Matte är det ända som snurrar i huvudet nu, så går d när man pluggar hela kvällen..

Besides, give me summer!


Stallet väntar..

Ridkläderna på och jag står och väntar på skjuts. Ska bli riktigt mysigt att gå till stallet idag och gosa med Monisen lite. Blir nog en ganska kort ridtur då jag ska hem sen och plugga till matteprovet som är imorgon..

Vi hörs senare!


Bilder u know..

Japp, kanske laddar upp lite fler bilder eller så. Men vad tycker ni?
 
 

Tisdag, och jag kör på flätor!

Tjao! Körde liten annan stil idag. Inte plattat hår som varje dag näh, idag kör vi på flätor.

Vad tycker ni? Fult/Fint?


Å ännu en måndag lider mot sitt slut..

Tjena, tjena!
 
Chillidillar lite just nu efter en liten pluggstund med musik på och sitter och gosar i mitt VS nattlinne, love till det! 
Iaf så har måndagen gått ganska snabbt enligt mig, trots att det inte var så fint som i helgen näh, Hejdå fint vårväder och hej Borås väder! Tråkigt.. :/ 
 
Fick somsagt GÅ till Mona idag. Det är faktiskt rätt okej, med musik i lurarna of course. Red barbacka vilket var lite osmart av mig då jag har svarta ridbyxor för poff så var de helt plötsligt vita. Mona fjantade sig lite och gick och gnäggad efter de andra hästarna på vägen. Att vara Forever Alone är inte direkt Monas nr 1 när det gäller grejer att vara. om man säger så. 
Sen gick jag hem igen, tog ut kaninerna en sväng och nu ska jag snart göra situps. Lite duktigt sådär ja! 
 
Hoppas ni alla haft en toppendag!
 
Fjanten min... ♥

Take it easy Mona, I'm on my way!

Tjenare! Ville bara titta in och säga hej nu medans jag går till stallet. Motion yay! I lurarna spelas massa låtar från melodifestivalen ;)

Vi ses senare!


Häst, foto, plugg..

Hej, hej allihopa!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och känner mig lagom nöjd för att jag gjort klart min NO-läxa, *applåder t mig* ;)
 
Men jadu, vad har jag gjort idag? Imorse var jag och mamma hos Mona en sväng och vi gick ner till paddocken för att longera. Tihi, så gulligt. Direkt när jag kopplar på longerlinan går Mona ut på en volt runt mig, här fanns det inga oklarheter för Monisen! Å i allt detta, strålande sol och kvittrande fåglar. Härligt!
 
Tog även lite kort med Ica idag. Bilder kanske kommer upp imorgon.. När jag sen kommer hem ser jag att det ligger ett paket i trappen "Till: Vilma Från: Sara" står det på. Öppnar och där i ligger inget annat än Breaking Dawn part 2! Jag verkligen ÄLSKAR min lillasyster, maked my day asså ♥
 

 


 

Till stallet med mammi :)

Haha, bilden asså.. xD


Godbit från VS <3

Nommie, kryper in i my new love, en pyjamas från Victoria's Secret ;) Nähmen, älskar den. TACK MIA!

Ska iaf kolla på "Hotell Transylvanien" med Sara. Lite lördagsmys typ..


Love it!

Monisen fick ha sitt nya skrittäcke från JH idag. Tycker hon blev riktigt fin i det faktiskt.

Vad tycker ni?


Flätor you know ;)

Ett proffs på att göra flätor är jag absolut inte men man kan väl alltid öva lite? ;)


Uppe med tuppen..

Hällu everyone!

Igår somnade jag vid 23.50 nån gång fast min plan var att typ lägga mig vid 23.00 nångång.
Här ser man hur det kan gå ;) Konstig nog vaknar jag tidigt idag endå. 07.00 och jag är vaken. Haha, lite skumt sådär..

Men hoppas alla får en dunderbra lördag!


Fredag, inget kan gå fel! ...eller?

Imorse asså.. Mitt humör var på TOPP! Jag hoppade runt på rosa fluffiga moln och allt var perfa, näh idag kunde inget gå fel!
 
Det var vad jag trodde i alla fall, men tro mig MYCKET kunde gå fel.
 
 
Ett exempel är att man halkar påväg till övergångsstället och skrapar upp ett fult hål i byxorna. Ett annat exempel är att man kommer på att skåpsnycklen ligger kvar där hemma. Ett tredje exempel är att när man kommer till stallet överlycklig för att få testa de nya prylarna på hästen, jo då är hästen redan genomsvettig och då menar jag SUPERSVETTIG då den lämnats ensam i hagen vilket får hästen att gå från 0% stress upp till typ 120%. Riktigt gött... 
 
Lite av all den otur som lyckats stöta på mig under dagen, jag som var SUPERLYCKLIG imorse.. Näh, glöm d! Här ska det kaosas till rejält, här får man inte vara glad. 
 
 
Säger bara det, is kan åstadkomma mycket!
 
 
 

Woopie!

New stuffs you know.. ;)


Solen skiner, ganska varmt ute och humöret är på topp. Å juste ja d fredag! Kan det bli bättre?


RSS 2.0