Till häst bland husen.. D grejer d!

Tjohej! 
 
Kom precis från köket då JAG ställt mig i köket idag och lagade lite köttfärsås och spagetti *applåd elr nått*. Lite stolt så jah... 
 
Nog snackat om min "lyckade" maträtt.
Idag red jag somsagt med Agnes, skönt att inte rida själv varje gång. Red en ganska lång tur då vi red upp till mitt gamla dagis. Minnen.. jadå. Saknar att springa runt som en liten plutt och skita i allt och bara leka och ha kul :/
Anyway så skrittade vi och travade mest fast en liten galopp blev det också. Fast det var ju ganska halt typ ÖVERALLT så aa, att racea av pållarna lite grann kom inte på frågan. 4 brodd hjälper inte mot ALL is.
Iaf så red vi ner bland alla hus och bostäder och måste erkänna att det känns väldigt lustigt att sitta till häst bland alla hus x) Haha, där människor gick och bilar åkte red helt plötsligt jag och Agnes. Fräckt!
 
 
Lite suddig bild jah, men kan erkänna att det inte är så lätt att ta kort från hästryggen ;)
 
Då välkomnar vi varmt FREDAG imorrn. G Ö T T!
 
 
 

Tagga stallet!

Torsdag idag, vilket betyder en ridtur med Agnes och lilla Adam. Är riktigt taggad för stallet idag eftersom jag varit stalledig i 2 dagar nu. Ska bli super att få pussa på Monisen igen och rida en sväng.

Men allt skulle ju varit helt perfa om även vädret inte skulle varit en massa dimma utan istället sol. Men jag tror jag klarar mig endå då jag har världens gòaste ponny ❤


Thursday!

Står och väntar på bussen i kylan. Usch, varma buss snälla skynda..


Voff, voff!

Hej allihopa!

Just nu sitter jag och "FaceTimar" med Johanna som jag spenderat min dag med. Vi gick ut med vovvarna som var överpigga då den ena hunden Kia, varit skadad så hon var galen när hon väl fick komma ut. Notera att JAG ledde henne på IS med JOHNNY BULLSEN.. Ingen bra kombination då jag höll på att halka då hon drog iväg med mig. Haha, men det var urmysigt då det fortfarande var soligt fast vi gick ut vid 18.00 nångång.

Torsdag imorrn då, ganska kort dag så d blir skönt men vi hörs då. Godnatt!


Sitter på bussen hem!

Hej, hej! @ bussen påväg hem till Johanna alltså så är jag stalledig även idag. Tagga plugg inför spanskaprovet imorrn och en promenad med hundarna ❤


Härlig tisdag ;)

Tjenare!
 
 
Mona fick då somsagt stå idag och jag drog till stan med; Josse, Philip, Hadi och Beccis :) Superkul! Gör gärna om det någon mer gång faktiskt.
 
Fin bild.. Suddig och allt x)
 
Beccis hängde med mig hem efter 16.00 nångång och vi övade på "blinka lilla stjärna" på gitarr och gjorde lite engelska läxa. Hoppade på bussen och åkte med Beccis tills hon sen skulle byta till sin buss hem :) Slängde mig i soffan en stund när jag kom hem och erkänner att det var riktigt skönt att få kolla lite på tv vilket jag av någon andledning inte gjort på ett tag.
 
Bara lite läxa kvar viket jag och Beccis kör igenom på Skype. Gött! Annars är det chillresten av kvällen.
Aaaw, sötnosarna.. :'3 
 
 

I sommar kör vi på BLÅTT!

Har länge funderat  på blått på mig och Mona men varit lite osäker på d.. 
Men när Hööks vårkollektion kom då, BAM! Å jag var lite in love i deras blåa fina saker. Kanske köper till mig en fin blå outfit som jag och Mona kan lufsa runt i, i sommar? Who knows? 
 
Har också tänkt att jag ska ha "tjejiga-färger" på Mona men WHO CARES? Vi blir säkert urläckra i blått, Mona och jag ändå ;)
 
Vad tycker ni om blå outfit på mig och Mona till sommaren? 
 
 

Nu kör vi på tisdag!

BIG LIKE till tisdagar asså! Iaf för mig då jag kan gå upp 06.35 ist för 06.00, jag får skjuts till skolan och vi slutar 14.00 :D De är grejer d!

Fast idag åker jag inte till stallet som nästan varje tisdag utan idag drar jag ner till stan med några fina vänner; Beccis, Philip, Hadi, Josse och Cajsa ❤ LÄNGTAR!

Säger bara d, tisdag I'm ready!


Grimma och Grimskaft u know..

Ännu en superhärlig dag med perfekt ridväder! SOL. Tänkte då att när det ändå var sol och härligt väder så fick Mona också det lite extra gott och slapp att ridas med bett idag utan vi körde på grimskaft vilket hon går ganska snällt på det med men märker att hon inte lyssnar exakt lika bra men ibland tycker jag hon får gotta sig med något hon med :) 
 
Mitt humör var på topp och Mona gjorde det ännu bättre av att komma till mig så snällt när jag skulle hämta henne och helt enkelt vara jättesnäll under ridturen. Duktig Monis! 
 
Lite bilder från dagen ↓
Vår, vår, vååår.. KOM NU!
 
 

Med näsan i böckerna..

Avslutar en superhärlig dag med även solsken som det var igår, med MASSA plugg då jag tydligen hade Historia prov imorgon vilket jag trott var på fredag, här har man koll! x) Bloggar mer när jag ätit men C ya later! :*


Live från stallet ;)

Mona hälsar en blöt puss till er alla! ❤


On my way to Mona ;)


Making some taco ;)


Spring is in the air...

Solen skiner, vinterpälsen börjar fällas, fåglarna kvittrar.. V Å R!
 

Okej, näh. Det är absolut inte vår än men bara jag som tycker den börjar komma lite smygande? Det märktes iaf här i Borås idag. Hur mysigt som helst att rida ut i! Tror nog Mona tyckte det hon med pigg som hon var ;) Vilket i och för sig är ganska normalt när det gäller Monisen men kändes iaf som att hon också njöt av vädret idag. 
 
Sara hängde med till stallet och vi red en mysig runda med solen skinande. Jättemysigt faktiskt! Har saknat att rida i solsken med fåglarna kvittrande. Allt som fattas nu är väl att snön ska bort?
När det gäller ridturen annars så är jag riktigt stolt över Sara som galopperade iväg UTAN mig som försöker springa med så gott det går bredvid. Jag som halvt gick där och oroade mig för att Sara inte hade någon kontroll oroade mig helt i onödan då Sara och Mona fixade allt gallant ;) Jag hoppade upp 2 gånger oxå för att få henne att jobba lite i form, vilket gick rätt bra det med. 
 
Så halva min dag har gått åt stallet och andra halvan blir plugg, laga tacos och Ponnyakuten. 
 
Hoppas ni alla får en toppenbra eftermiddag! 
 
 
 
 

Plugg, plugg, plugg..

Kära plugg. Du är såå inte in my heart, långt ifrån. Tyvärr..


Dagens ridtur på sessan :)

Hej allihopa!
 
Skulle ju egentligen skrivit ett inlägg om ridturen igår men när jag väl satte mig framför datan hade jag typ 0% skrivlust och hade ingen aning hur jag skulle skriva ner allt som snurrade i huvudet från dagen, så nej, jag struntade faktiskt i d. 
 
Iaf så var Mona inte alls lika pigg och galen som hon var igår, tvärtom. Slängde på henne fleecetäcket och red lite i paddocken och gjorde lite övergångar, skänkelvikningar, serpentiner osv. Mona galopperar ofta väldigt snabbt när hon väl galopperar då hon är himlans pigg men lyckade få henne att galoppera väldigt långsamt idag vilket var super! Galoppombyten gick också prima så jag är jättestolt över min prinsessa som jobbat så fint idag :) 
 
2 bilder från dagen, om ni undrar vad Mona har för "jack" ovanför ögat så tror vi att hon har kliat upp all päls där så det smörjs in med lite aloevera för tillfället.
 
Min lilla fotomodell ♥

Lite lyx efter stallet jaop..


In da house alá Ica ❤

Hej, hej! Sitter just nu hemma hos Ica i soffan och är på iPhonen medans hon äter. Gud, dagen i stallet idag var helt klart lite upp å ner med en ponny som var som en tickande bomb som bara ville sprängas. Men ni får höra mer om det när jag kommer hem till datan igen och kan skriva ett ordentligt inlägg via den. ❤

Hej sålänge!


FRAJDÄÄJJ!

Står och väntar på bussen nu men vi hörs senare ❤


Min torsdag, lite annorlunda än vad den brukar vara.

Skulle då idag inte som en vanligt torsdag, hoppa på bussen å åka hemmåt för att spendera eftermiddagen hos Mona. Näh, idag mötte jag och Beccis upp hennes lillasyster utanför skolan och tog bussen mot södra torget för att träffa ännu en person. Flisan :)
 
Innan vi skulle ta bussen till ridhuset ville vi äta något då maten i skolan idag, aop vad ska man säga, var inte så god. Speciellt inte då Beccis å Filippa börjar säga att kycklingen i soppan var kycklingnerver. Där tog min aptit slut x) Iaf så åt vi alla på donken, chicken nuggets for all of us! #Chickennuggetspowääh
Sprang mot det stoora lyxbussen som bar av mot ridhuset.
 
Men näh, när man väl kommer fram helt super exciting till ridhuset där Grand Prix var så nähä, då var alla klasser slut. Snacka om otur! Jag som väntat hela dagen på att få se lite hoppning men när jag väl kommer dit är allt över -.- Så vi kollade runt lite på kollektionen ist och jag köpte inget då jag sparar till annat skojj. 10min senare sitter jag i bilen påväg hem och lite av kvällen spenderas med Flisan och tsm fixar vi även hennes header till bloggen: http://thisisthename.blogg.se/
 
Japp, imorrn taggar vi FREDAG! Bästa dagen på veckan. Härligt!
 
 
 
 

Godmorgon Torsdag!

Då var det torsdag igen, kul! Går inte en jättelång dag idag så jag, Rebecca och hennes lillasyster Jessy ska åka till Borås Ridhus GranPrix sak :D Ska bli superkul! Tycker faktiskt att jag och Beccis kommer vara värda det efter att vi gjort vårar svåra NO-prov som vi har idag.. :S Satt och plugga hela kvällen igår men hoppas att jag kommer ihåg allt!

Men vi ses efter skolan ❤


Då var man hemma, äntligen!

Puuh, kom precis hem efter en vääldigt lång skoldag.Onsdagar brukar vara väldigt långa då jag går till min normala tid halv 4, men idag gick jag ännu lite längre för att plugga till mitt NO-prov som jag har imorgon. Så från 08.00 till 16.30 typ :( DET är en LÅNG DAG!
 
Men, men.. Slängde i mig 2 riskakor lite snabbt när jag kom hem 17.15. Rusa upp på rummet och nu lyssnar jag på lite fin musik från BD 2 och bara chillar och pustar ut en stund alltså helt enkelt laddar upp för en pluggstund ;)
 
Så vi ses och hörs efter allt mitt pluggande! Har d gött :)
 
 

Well Hello Bare Minerals!

Mammi å jag åkte t stan idag och kollade på lite mineralsmink från Bare Minerals.
Snäll som mamma var betalade hon det mesta då jag inte hade exakt så mycket som det egentligen kostade. Men tro mig, det var inte allt.. Här är det inte gratis. Ska betala av allt genom att laga mat 2 gånger i veckan då jag betalar av 50kr för varje gång.. :S

Lite smått jobbigt men vad gör man inte för startkit från Bare Minerals?


Mot min prinsessa!

Ska snart åka ut till min prinsessa och rida henne lite med sällskap av Agnes och söta Adam. Pussa lite extra på henne idag då mamma nog rider imorgon och så få hon stå på torsdag då annat kul är planerat ;) Woopie..

Vi ses och hörs!


Tisdagslyx!

Godmorgon allihopa!

Just nu sitter jag här i soffan och väntar på att min kompis Johanna ska komma och så ska vi åka t skolan. Notera vi ska åka BIL t skolan som nästan varje tisdag så lite tisdagslyx idag då!

Kände för att putsa av Johnny Bullsen lite snabbt nu på morgonen så det ska bli extra kul att få ha på sig helt nyputsade Johnny Bulls t skolan :)

När jag kommer hem ska Mona ridas som vanligt och jag hoppas på bättre väder än vad det var igår men vi får väl se.

Men vi hörs senare så hejdå!


Såhär har min måndag sett ut..

Hej allihopa!
 
Vaknade upp till en grå himmel lite regn. KUL, men bara att vänja sig när man bor i regnigaste staden här i Swedään ;) Åkte t skolan å GUD, vad jag saknat alla mina fina vänner. Det blev väl mer elr mindre ett kramkalas i korridoren :D
 
Gick extra länge idag och var hemma vid halv 5, åkte t Mona i regnet och jah, om ni såg bilderna på Monisen så var hon rätt så blöt. Så jag promenerade henne bara idag en snabbis och sen stack jag hem för att plugga då jag har 2 prov denna veckan. Uscha!
 
Resten av kvällen kommer jag nog sitta bänkad framför teven då ännu ett avsnitt av Top Model Sverige kommer, mysigt :3 Sen är det bara att försöka att sova om det inte bombas en massa på Kik, tihi.. 
 
Hoppas ni alla inte haft en lika regning dag som jag och får en superbra kväll, så hörs vi mer imorgon!
 
Oooh, låtarna från filmen Pitch Perfect är det ända som spelats från iPhonen nu på kvällen.. Vissa låtar är juh för bra :O 
 

Regn, regn och ännu mera regn..

Hejsan allihopa!

Just nu sitter jag i min fåtölj helt nyduchad och fräsch. Gött! Speciellt efter att varit ute i det kalla regnet och frusit lite smått är det alltid gött att hoppa in i en varm dusch. Men nog snackat om duschar! ;)

Känner att jag bloggat URDÅLIGT sen jag kom hem från Schweiz och bara bloggar lite slarvigt från iPhonen. Men ska sätta mig vid datan efter allt pluggande och skriva ett ordentligt inlägg!


Blöt Mona hälsar!


Dag 7. Hit vill jag åka innan jag dör.

Fyh, så svårt.. 
Men kanske till Hawaii eller vad vet jag? x)
 
 
 
 

Då vet ni vad jag gör ;)

Rätt svar, mockar..


Dag 6. 5 bilder från olika minnen 2012.

Lite minnen.. Hade egentligen andra bilder men ja, det var ju somsagt 5st d skulle vara :)
 
Haha, Mona in da house.. Jag dör xD
 
 

Dag 5. Detta är jag beroende av.

Vänner, familj, Mona och ja, jag måste erkänna att iPhonen hängde med där oxå... x) 
 
Gud vad jag älskar min familj å vänner! BEST.
 

Dag 4. Favorit Outfit.

 Tröjja från Chelsea / Gina Jeans
 

Hälsning från Schweiz!

Åh, vad jag saknat Internet!

Sitter nu på en bar och har då uppkoppling till Internet och fyh, så skönt med Internet! ;) Insta å Kik bara bombas som bara den och jag passar på att slänga in ett inlägg på bloggen så att ni inte bara får tidsinställda.

Idag har vi åkt skidor över till Frankrile oxå i det faktiskt soliga vädret då det varit superdimmigt både i förrgår och igår. Ni skulle varit med! Som att åka in i ett vitt moln och inte kunna se alls vart man åker! Iaf så värker det i benen av all skidåkning.. Puuh!

Har inte så mycket mer att berätta men vi ses när jag kommer hem och ni andra får njuta av resten av lovet!

Tjao, tjao!


Dag 3. Två saker jag längtar efter.

1: Att min mormor och morfar kommer hem från USA med lite grejjer från VS :D 
2: Resan till Danmark i sommar.
 
 

Dag 2. 10 senaste låtarna på min Spotifylista.

Väldigt intressant att veta då, men  här är de! :)
Jag brukar inte lyssna på min egna lista så ofta utan på Beccis lista så har inte så bra låtar på min egna xD
 
 

Dag 1. 3 Saker som finns i mitt rum.

Lite saker yaop.. 
 
På första bilden är det en present som jag fick från Ica en gång. Jättegulligt tkr jag! Och i den lilla vasen som finns där satt från början även en blomma. Sen är det mi supersköna röda fåtölj och min Cupcake-spargris ;) 
 
 

7-Dagars-Lista

Då har ni nått att läsa veckan då jag nu är och åker skidor :)
 
 

Tagga bilen i 17h....

Elr ja, tagga å tagga.. Skulle hellre säga INTE tagga bilen i 17h! Fatta 17H jag lär dö av tråkighet och av ont i huvudet :S Men, men önska mig lycka till!
 
Har ställt MASSA med tidsinställt under resan samt detta. Då jag inte kommer ha tillgång till Internet i Schweiz så måste jag ha lite tidsinställda :)
 
Ha d gött hemma i Sverige medans jag åker runt på skidor i Alperna!
 
 

Sitter i bilen..

..och kommer spendera mina närmsta 17h här. Trångt å gött. Inte. 2/3h av alla 17h kmr jag vara i Sverige vilket leder till att jag kommer kunna smsa å surfa då, efter d är det kört ;)

Bra början på mitt lov. In the car..

Hoppas ni får en bra första dag på lovet!


Inne i sadelkammaren.

Väntar på mamma och pappa medans min mobil håller på att ladda ur. Bloggar mer när jag kommer hem så hej sålänge!


My Name Is Bond, James Bond..

Tagga James Bond tema i klassen idag. KUL! Haha, kavaj å skjorta d grejjor d! ;)

GO 7D!


Stallet next!


-Declan Galbraith, An Angel-

 
'
Tara visade mig den och har sen nördat den sen dess...
Så gullig röst, å checka texten lixom! :3
 
 
 
 
 

Hello Wednesday!

Då var det onsdag igen.. För mig väntas en LÅNG dag men även en superchill engelskalektion med chips, cola å film :)

När jag vaknade var det ännu mera vit snö ute och näh, orkar nt med snön mer! Jag vill ha VÅR!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3457240/images/2013/pic_5111f955e087c3682facc3ee.jpg" class="image">


Min gulleplutt :3

Naw, min Mona.. 
 
Iaf så red jag då somsagt med Agnes idag, barbacka. Jättekul och när vi red där på grusvägen drog jag även fram en gren som vi hoppade/sprang över med hästarna. Åh gud! Monas fart var det inget fel på! Som att rida på en raket ;) 
 
 

På bussen hem..

Skönt! Dagen gick rätt snabbt och nu är det bara att åka hem, slänga i sig en macka och sen åka iväg till Mona och rida en liten tur med Agnes och Adam :)

Ganska grått ute men vad gör d när man är på jättebra humör?

Vi syns sen!


I bilen påväg t skolan.

Då var d tisdag igen, går ganska kort dag idag, 14.00 yaop ;)

Monisen ska nog tas ut på en barbacka tur men vi får se.

Ska försöka slänga in ett inlägg efter lunch om http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se-appen också vill vara sammarbetsvillig ;)

C Ya!


Ville bara säga hej ;)

Tjo allihopa! 
Har ni haft en bra måndag? Min måndag har väl varit ganska lång och seg då jag gick lite extra länge idag. Försökte slänga in ett inlägg efter lunchen men blogg.se-appen ville inte sammarbeta idag.. 
 
Kom hem från Mona nyss och sitter just nu vid datan och ska egentligen ta å öva på spanskan men näh, samma gamla vanliga ursäkt ploppar upp i huvudet:
 
"Jag väntar tills efter maten, kan ju inte tänka utan lite mat i magen?"
 
Hm, Typical Vilma ursäkt.. x) Bara jag som tänker så?
 
Mona var jättegó och mysig idag. Inte ett dugg sur och var extra mysig när jag borstade henne :) 
Fast när jag promenerade med henne ute var hon väldigt tittig dvs gick och tittade överallt all time, samtidigt som hon trippade runt lite fint snett bakom mig.. ;) 
 
 
 
 
 

Måndag, Here We Go!


Här räknas det ner..

Hej, hej! Nästa lördag ska jag och min familj då åka till Schweiz. Du kanske tänker "Ahmen, Gud vad roligt!" å ja, det ska bli jättemysigt att bo i en liten lägenhet och åka skidor i inget mindre än Alperna. But here is the problem.. Vi ska åka med BIL dit.. :S Visst, jag har faktiskt bilat till Italien förut å puuh, d var jobbigt. Orkar lixom nt göra om nästan samma sak en gång till.

Men, men bara att stå ut och sen bara njuta när vi är framme. Jeanette, Agnes och Solveig tar hand om Mona så d är lugnt. Men klart jag kommer sakna min prinsessa!

Ville typ bara slänga in ett litet inlägg nu innan jag går och lägger mig för att vakna upp någorlunda pigg imorrn och tagga för ännu en måndag. Men vi ses!


♦ Tjooo ♦

Jag känner att jag uppdaterat väldigt bra idag. Inte. 
 
Hemma från Mona nu och ska precis dra på min OnePiecen och bara plugga lite och kanske läsa lite Twilight?
 Det var kul hos Mona idag. Förutom att hon var ovanligt surig när jag skulle borsta henne vid magen och mellan frambenen :S  
Jag och Agnes red runt en bit på såkallade "Älgberget" och jaop, det är spännande att rida där. Känner ju mig som värsta äventyraren ;)
 
Beccis sov över här igår och ni fick ju en fin liten video? ;) Haha, vi är allt lite knäppa vi... 
 
Bilder från när jag, Felicia och Becca fotade lite kommer här:
Bara för att vi är megafina... ;)
Haha, vi är allt supernormala du å jag Beccis.. ;)
Felicia 
Beccis 
 
Och ni som är duktiga kan väl även checka in Beccis å Flisans bloggar.
 
 

Vårt stora "bandage"

Haha, vi är bara för coola. Right? x)


Biltvätt, det är grejer de!

Haha, så coola vi är som åker i en biltvätt för typ första gången på länge


Nu snackar vi!

Kul, kul, KUL!
Om jag hade de pengarna skulle jag köpa allt i affären, lätt!


I bilen nudå ;)

Gbg, Here I Come!

Pengar med och ska såklart gå in på favvoaffären Chelsea :)
Men vi får se om jag hinner slänga in ett inlägg mitt i allt annars hörs vi när jag kmr hem igen!


Hur min lördag ser ut


@ Moas Place

Jag, Ica å Moa.

Haha, galet kul! Musik på högsta volym å massa skratt. Lever livet helt enkelt ;D


Södra med finaste!

Josefin, Jojjan å Flippa. MYS!


Sessan min..

Såå töt hon är min sessa...,
 
 

RSS 2.0