Hej vilmaas blogg

Hej eftersom Vilma inte bloggat på ett tag nu så tänkte jag att jag gör ett snabbinlägg!❤ Haha det ända jag ville säga va att kolla gärna in min blogg! Thisisthename.blogg.se puss❤


Funderingar kring allt..

Hej, hej allihopa!
 
Ska snart sätta på en film med Sara. Mysigt!
Vet att jag har bloggat urkasst vilket jag kännt att jag gjort lite då och då.. Funderat på att ta ett litet bloggbreak då jag ändå uppdaterar så dåligt. Har också funderat på att ta bort bloggen och starta upp allt på en ny fräsch blogg. Elr så är bloggning helt enkelt inte min grejj och varför inte sluta helt och hållet? Jadu, who knows? Vi får väl vänta och se antar jag ;) 
 
Slutpratat om det.. Film nudå och sen pang bom sova då jag klockan 07.00 imorgon ska åka till Ullared. 
 
Aja, vi ses och hörs!
 
 
Ganska gammal bild, bjuder ;)

Hello Göteborg!


Då tar jag väl och säger godnatt jag med.

 Alltid lika skönt att somna efter lite Gossip Girl och som även Ica satt och kollade på med mig nu på kvällen :) Ska snart krypa ner i min säng och ladda upp för morgondagen. Gbg på förmiddagen och träning för Malin på eftermiddagen, känns ju kul? 
 
Jadu, har inte så mycket mer och säga. Men vi ses imorgon!
 
 

Bloggen 1 år!

Åh, massa flashback på en och samma gång när jag ser mina gamla headers. Molly fanns med på en del, sen kom Freya. Helt plötsligt försvinner min Molly från headern och även från jorden.. :'( Men istället var det bild på en annan vit filur, Mona. Som sen också kommer finnas på alla mina kommande headers.
 
Ni som är sugna på att bläddra LÅÅÅNGT bak i mitt arkiv. Jag hjälper er till mitt första inlägg, KLICKA HÄR för att komma dit. Fyh, skäms seriöst för dom inläggen men skit samma.. 
 
Vi ses senare! Jag ska själv också sitta och kolla igenom alla gamla inlägg. 

Så himlans dåligt med update..

Näeh, fyh! Inte bloggat på hela dagen och igår.. Känns ju lite surt. Men får väl skylla på att jag har haft fullt upp hela dagen med bland annat fotografering, Mona och header fix ;)
 
Ville bara uppdatera en snabbis men brb.. ska bara fixa lite grejjer inför nästa roliga inlägg.
 
Stanna kvar! Nästa inlägg vill ni inte missa.. 
 
Medans ni ändå väntar tycker jag att ni kan kolla in min bästis Erikas blogg som jag pysslat med hela dagen. 
Klicka HÄR och enjoy!

On my way home!

Äntligen så sitter jag då i bilen påväg hem till Borås! Hela morgonen har jag varit väldigt "hurry-curry" av mig. Haha, klart! Vill ju hem till min hemskt saknade sessa ❤ Monisen, när jag kommer till dig i eftermiddag, vänta dig ett puss å goskalas ;)

Min skatt, min sessa, min fjant. Jag älskar dig otroligt mycket!


RSS 2.0