Provridning imorrn :)

Imorrn blire ennu en provridning :)  Har ett tidsinställt inlägg. Kommer kanske fler då jag kommer vara helt busy hela morgonen iaf, vet nt riktigt när jag kommer hem. 
 
Gammal bild :S 

Friendos

(Tryck på bilden)

Bloggar från flisans iPhone ME LlKE :3


Hellooo!

 
Kul, kuul :D Watch out! Here comes Icis and Vilmis :D
Eftersom det ösregnade nyss fruktar vi det värsta.....
MER REGN :S
 

Ljudet av en gitarr..

Försökte låta lite dramatisk men det gick juh sådär.. Anyway så sitter jag å flisan och spelar in en ny videoo :O Spännande! Update Soon.


TRÖÖÖTT!

Guud, vf lyckas jag alltid bli så himla trött efter en tur hos pållarna? :S Flisan kommer hit snart å det blir nog lite film :) MYYYS! 
 

Hemma från Provridning :3

Tjenare bloggen! Idag har ni inte hört ett pip från mig på bloggen.. Har lixom igår varit å provridit en häst. Var å provred en fjording (Awwi, Fjordingar I LIKE) men jao, vet nt om det är den häst jag vill ha.. :S Men har en till häst att provrida på onsdag så fårse hur det blir :)
 
Bjuds på en gammal bild :3

Hööks nya höstkollegtion

Tjena! Har inte bloggat alls mkt idag så I´m Sorry! Bara jag som sett Hööks nya höst/vinter kollegtion? SÅÅ SNYGG :D Har hittat lite favvogrejjs:
 
Jaop, ville bara att det skulle bli lite update från mig. Kommentera gärna vad ni tkr om nya kollegtionen :)

Sorry för lite bloggning men jag har....

.... jobbat som jultomten en dag :D Nae, skojjade bara... Jag har faktiskt varit å provridit en häst, första gången jag har provridit ;) Men, men mer säger jag nt so BYE!

Ritat a little bit ;)

Om det inte syns så är detta en häst... Öhm, tror jag behöver öva mer?

Internet e tbx! :D

Yayy! Kan äntligen blogga från datan då mitt internet typ slutade funka :S Men, men.. Har inte så mkt att berätta men hoppas att ni haft en über mysig daoog ;)
 
Hajråoo!
 
 

Mina bebisaar är trötta :*


:)


:)


Smakprov på dagens fotning med Kappe :3

... x2 ;)

Någon har nya glasögon..

Och denna någon är JAG:
TADDAAAA! Okajj, jag själv tkr dom e ganska snygga men blir lika häpen varje gång jag ser min spegelbild :/

Apan säger HEEEJ ;)


Mot stallet!


Da turk Filip

Sitter på stranden med Filip, Flisan och Viktoria :) Solen gassar å jag njuter av livet ;)

 

ic_d1


Vi ska bada!

Elr jao, inte nu men snart ;) Borås bjuder på KANONVÄDER :D
Min "Piecemärkes-StrandBag" är med :)

Bildbomb del 2

 
 

Bildbomb del 1 :)

Här kommer första delen av bildbomben från fotningen med Molly i fredags ♥

Queen of Da Cat Simbaaa

Sitter hos Viktoria och känner mig sjukt stolt eftersom jag nyss lyckats bära hennes grymt tjuriga katt Simba.. Haha ;) Ska strax packa ihop lite grejjor för här ska det övernattas hos Viktoria. Kaoz in Da house säger jag bara!


Sitter in Da förråd...

...medans Flisan å Ica plockar fram kläder dom tkr jag ska ha första dagen på IES. Hmm, får se vad som plockas fram ;)


Grattis Flisan 13ååår! ♥

"Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Flisans 13års dag! HURRA, HURRA, HURRA!" Grattis tjejjen! Hoppas din dag blir SUPER :D
 
Flisan skulle säkert bli SUPERGLAD om ni hälsar henne "Grattis" i en kommentar här på min blogg eller på
hennes blogg
 

BildBomb påväg :D

Tjenare, tjenare! Har inte hunnit blogga på hela dagen förutom nu för har haft Fotning med Molly och mig och Ica som fotograf :) Himlans fina bilder det blev! Bildbomb kmr senare idag eller imorrn ♥
Och jao en liten SneakPeak oxå ↓
Spännande, spännande x) Bildbomb kmr PROMISE!
 

Ut med Ninisarna :3

 
 
So Brb! ♥

På stan med mammi och Sara


Vilma Da Pysslish

 
Igentligen så gjorde ja denna i tisdags tror jag men jag visar den nu ;) Tycks?

Godmorgon världen!

Har precis dammsugit ur nästan hela huset [Över+undervåning] och nu sitter jag bara här och pustar ut ;) Att dammsuga är ärlit [tkr jag] en av dom tråkigaste och jobbigaste saker som finns :/ Iaf här kmr en bild:
 

Back On Track!

Yes Box. Det var ju så att jag inte kunde hitta min mobilladdare NÅGONSTANS efter resan till USA så någonstans ligger den väl men kunde inte gå runt här med ofunkande mobil så jag fick ta mig att köpa en ny laddare :S Men, men skönt att ha den gröne lille mobilen tbx :)
 
Har varit på badhuset idag med Erika, Flisan och Vickan så därför har det inte blivit någon bloggning. Antagligen kommer det upp lite vattenbilder som vi tog med Flisans undervattenskamera upp på bloggen :3

Trött? NOPE!

Jahaop, ni ser ju själva... Men hoppas att detta kommer lösas då pappa ska vecka mig innan han går till jobbet (halv 8) vilket han inte gjort idag :)
Tycker bara att när man är uppe ganska länge så vaknar man vid lunch och POOF så är kl. 5 lixom och då är hela dagen oxå typ POOF nästan slut.. Ni kanske inte håller med mig men det är så jag tänker och känner ;)
 
  Nu tänkte jag sitta på datan och kanske checka runt lite på Hööks hemsida sen ska jag läsa lite i Eld sen hoppas jag att det blir Natti, Natti för lilla mig men känner på mig att det inte kommer gå så lätt :S

Humm, humm..

... humm, hummeli, humm [Nääh, jag lyckades inte hitta på någon bra rubrik så jag typ bara blajjade på med något..].
 
Har haft lte fullt upp idag med väldigt ovanliga saker som nämligen Jag och Flisan VS Sara med kompisar ;) Och ja, har inte så mycket intressant att skriva så istället bjuder jag på en bild :3
 
Vacker jag är vah? ;)
 

Nu drar vi till stan :D


TacoTime

Intressant inlägg.. right?

Flisan å Vilma häär ;)

 
Och för att checka in flisans gulliga blogg  klicka då HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Hellu bloggään! Vilma här ;3

Hehe, flummig ;3


300:ade inlägget på NeverForgetTheName.blogg.se

Hehe, jaop vad kan jag mer tilläga?

Hehe, kossan snodde min statistik ;)

Har detta hänt er förut?? Hehe, ganska kul ändå ;)

Sitter i bilen och har allmänt tråkig ;S

Så därför leker jag med min webcam..
Ica, Flisan, Matte, Vickan, Moa m.m HÅLL UT! JAG E PÅVÄG HEM TILL DA BORÅÅS ;)

Crocs ;)


Trodeluuuu!

Asså GUD! Sen jag var på ett B&B i LandCaster i USA så har jag blivit kär i Alpackor, får väl ta och skaffa en (elr nt) ;) Kolla luggen :3
Detta skulle tydligen vara en kalkon oc när jag tänkte efter så hade jag aldrig sett en kalkon tidigare och för ni som inte heller sett en förut så ser dom tydligen ut såhär ;) Ja, jag var lite skrajj för dom..
  
Mihi, här har ni en "minigris"och jg själv tyckte inte att den såg så mini ut, spec nt magen..
Fast grisen som hette Heidi blev ju endå motionerad då den blev jagad av någon slags "ankor" och herregud, läskigast ankor jag stött på :O Väsande läten och helskumma röda ansikten ↓
Yo, yo, yooo!
Hehe, JA jag fotade hästen förvånad? ;)
 
KOPIERA INTE BILDERNA TACK!
 

Varit på stan so no blogging :S

Min "smyckelåda" svämmar redan över av örhängen så hehe, men hade redan planerat att köpa sånna här och nu blev det av. Kusinerna är och hälsar på och vi har FÖÖÖR KUUL :D

Update from Da Tält Day 2

 

Halva sommarlovet har gått..

Jaoru, för mig känns det ABSOLUT INTE som att det redan har gått 5 veckor av sommarlovet alltså halva sommarlovet :O Det var juh typ bara 1 vecka sen vi slutade skolan ju? ;) Nu ska jag nt babbla på mer för här kmr en bild ;)
  
 
MARIOOO :3
 
Juste! Idag har jag även köpt "Eld" boken som kommer efter "Cirklen" :)

Mihi, ;3


Hehe, OJRÅ!


Tältning på G


Bilden säger allt ↓


I´m BACK! :D

WIHOOO! Äntligen kunde jag komma in på bloggen :D Har lixom varit problem med lösenordet osv men nu är jag häär!
 

Bruum, brum :3

Åh, juste! Om nån undrar så ska jag brumma mig iväg upp till min farmor och farfar som bor utanför Falun.

Bloggproblem

ÅÅÅH! När jag loggar in ser jag att hela min header är borta och allt är helt skumt. SÅÅ IRRITERANDE! Kan ju varit så att någon loggat in och gjort så eftersom jag nt gjorde nått sånnt innan jag loggade ut.
 
Måste ju packa för våran bilfärd upp till min farmor och farfar (åker imorrn) nu så äre bara SÅÅÅ jobbigt att det strular! :S

:D


Piggeliin!

Heellu!
Sitter här i mörkret medans resten av familjen sover. Jag själv är inte alls trött då klockan är typ 6 i USA (Eftersom jag inte är van vid svensk tid). Riktigt Piggelin men vet att jag måste sova för att kunna komma upp ur sängen över huvudtaget imorrn ;) Så säger ändå God Natt nu men när jag snart kryper ihop i sängen så kmr det bara bli en vaken Vilma med snurrande tankar i huvudet. Men, men önska mig lycka till! ;)
 
Eftersom jag inte har någon ny bild att lägga upp just nu så får ni nöjja er med en VÄÄLDIGT gammal bild...

Home Sweet Home

Hej Sverige!
Har precis kommit hem och möts av en grå himmel och regn ABSOLUT Borås väder... Iaf ville bara säga att jag ALDRIG varit med om en sån jobbig resa hem. Att mellanlanda i Paris var okej men asså sen gick allt åt skogen -.- Bagaget typ borta, förseningar hit och dit och blää, bläää, blääää! Orkar inte berätta om allt och ja,det skulle nog vara ganska tråkigt att läsa för den delen oxå.
 
På ett av flygen som tog typ 7h tror jag det var, så kikade jag på The Hunger Games och GUD, den var SÅHÄÄÄÄR bra :D [Slår nt Twilight]. Är helt Jetlagad eftersom ja är van vid USAs tid så jaoo, det kmr bli en låång natt..  
Hare Gött!

När ni läser detta sitter jag antagligen på flyget hem till Sverige


USAs Nationaldag och även våran sista "hela dag" i Da United States..

Hello ma friends!
Idag är det USAs Nationaldag [GRATTIS...elr något?] men oxå sista hela dagen i USA :( JA, jag erkänner jag VILL hem, meen ändå inte.. Asså kmr sakna Mia, Fabi och Andrew super mkt för NÄR får ja träffa dom igen? Faast man har ju alltid Skype ;)
 
Ska ändå bli skönt att komma hem för saknar alla fina kompisar 7kt mkt Ni vet vilka ni är finisar <3 Saknar mina små gossar oxå; Stampe och Kasper som har fått 2 nya "promenadtjejjer" hehe, Ica och Matte TACK för hjälpen och även tack till Solveig som passat dom när jag varit borta men som oxå kmr  passa dom när jag åker upp till min farmor och farfar på söndag i 1 vecka :)
 
Vi åker imorrn vid 12 tiden tror jag och nu äre lixom "Kaoz In Da House" [Snyggaste uttrycket, RIGHT ICA?] eftersom vi måste packa. All Ma Friends: KMR HEM PÅ FREDAG SOO YOU KNOW :D
Måste dra nu och kunna leka lite med Fabi och sen ska vi se Breakind Dawn part 1 :D
 
LÅÅÅNGT INLÄGG DETTA BLEV DÅ :O Just look up ↑
 
 

Snart blire ECLIPSE :D

Tjena, tjena mittbena!
Sitter här och väntar på att Fabbi ska somna så vi kan kolla på Eclipse (3:de filmen/boken i Twilight). Myysigt :3
Min dag har ungefär sätt ut såhär:
 
Vakna
Gosa med Fabi
FrukostTime
Datooor
Lösnaglar
Äta igen...
SHOPPINGCENTER (Bara Jag, Mia, Fabi)
Back home
Ut och äta på restaurang
 
...Och nu sitter jag då här. Innan jag fortsätter vill jag bara säga TACK till världens bästa moster Mia som jag idag fick ha urmysigt med ♥
 
Hade en passande bild till "Twilight-snacket" ;)
 
♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Robert  Pattisons (Edward) vaxdocka å jag på Madame Tussauds i NY.

Lösnaglar ON

Tycks om Da New Nails??

Lösnaglar

Eftesom att min webcam är jättebra så syns det oxå jättbra att det är franskmanikyr lösnaglar jag snackar om :S

Gomårron, gomårron!

 Eftersom ni måste se att jag fortfarande lever så gjorde ja ett riktigt mini inlägg ;) Hoppas ni får en bra morgon eller eftermiddag nidå som är i Sverige... (6h skillnad USA och Svensk tid om någon undrar c:)

Mihi, bloggar från mammas nya iPad :3

 

Mysigt att logga in och se Erikas fina gästbloggning ploppa upp.

Hehe, konstig rubrik..
 
Men iaf TAACK Ica för din über fina gästbloggning. Minnerna som klickade upp när jag läste texten asså! Bästisar i 8år och fler kmr det bli Icis RIGHT?
Haha, idag var du allt en räddare i nöden då jag skulle swooscha iväg till stranden då jag inte han blogga. Kändes lite dåligt då jag inte bloggade nått igår heller lixom :S

Gästbloggning alá Ica

Tjenaa! Jag heter då Erika och jag är Vilmas bästis. Och ja, jag har tillstånd att gästblogga på Vilmas blogg ;)

Jag och Vilma har varit bästisar sen jag typ var 5 och Vilma var 4..
Första gången vi sågs:
Jag: Hon där ser snäll ut.
Vilma: Hon ska bli min bästis.
Sen blev vi bästisar. En kort historia.
Sen dess har det hänt en massa saker både bra och dåliga. Jag minns en gång när Vilma skulle göra något inne i garaget..
Vilma ropar nervöst: ERIKA KOOOM! Jag springer bort till garaget och där ser jag det forsa ut en massa vatten (nu överdrev jag lite, menmen)
Vilma hade satt på kranen där inne och inte kunnat stänga av den! Vilken panik vi fick! Haha, fast nu är det mest kul.

En annan gång var när jag och Vilma sprang ner för trappan. Jag typ klappar i händerna för att Vilma ska skynda sig och säger: Hurry, hurry Vilma! Skynda dig!
Då ramlar Vilma och slår sig :/
Sedan skrattar jag åt det.. :s
Snäll man känner sig.

Söööta Vilma vintern 2010!
 
Haajdåå <3

Väntar på pizza

Tjena! Sitter och väntar på att mamma och Mia ska komma med pizza. Är VRÅLHUNGRIG!!! ;) Har varit på stranden idag om någon undrar.. NU kmr pizzan så hajdååo!

RSS 2.0