@ Soffan in my OnePiece ;)

 

Svampbob å Patrik mössor :3


Rebeeecca <3

Tryck HÄR HÄR elr HÄR för att komma till Rebeccas blogg.
 

Röd Poncho

Nice or Not?
 

Reflexer -Vilma want!-

Har redan en rosa reflexväst :)

Iaf så tkr jag det är bra att ha nu till hösten/vintern då det blir mörkt ute och jag som rider/promenerar ute i skog och på asfallt hela tiden typ så är det bra att ha :)
 

Min racinghäst :*

Haha, idag vare full fart tsm med Adam. Riktigt härligt att galoppera till 100% upp för backarna med lilla Adam med Agnes på vid sin sida. SUPER HÄRLIGT! 
 
Gumman blev helt genomblöt av svett och kommer säkert ha träningsvärk imorrn då hon inte blivit riden i galopp så här mycket på ett tag. Som tur är så är det onsdag imorrn vilket betyder vilodag för Mona, då hon får en välförtjänt vila :)
 
Känslan att galoppera i full fart med Mona DET är inte vilken känsla som helst..
 

Chillidillar

Choo! Sry, för dålig bloggning :S Ska försöka skärpa mig ;) Chillidillar lite efter en dag i stallet å lite läxor.
 
Kappe får stå för bilden :D
 

Bloggen har fått öhm... nana?

Tjena! Bloggade inget igår då jag var i stallet typ hela dagen. Hade inte så mkt att blogga om heller. 
Liten kort update här vah, nu innan skolan.. ;)
 
-No picture-

VÄRLDENS FINASTE KOMPISAR!

Jag säger bara det. Att ha kompisar som stöttar en i svåra stunder är det BÄSTA som finns!
Tack Moa ♥
 

Sleepover hos Flisan på G :*

Yay! Nu ska vi ha kuul! :D
 
 
Flisan, now I´m coming!
 

Då var det lördag igen :)

Ska fixa iordning rummet lite och sen någin gång efter 12 åker jag och mamma ut till hästarna, MYYSIGT :D
 
Menneh, Update Soon! 
 

Maked my day ♥

 
Det behövdes  ♥

Kort video :3

Här kommer en väldans kort video från i onsdags. Visste faktiskt inte att pappa filmade ;) 
Inte för att skryta men är det bara jag som diggar våran LILA outfit? ;D
 
 

 
 

♥ R.I.P Molly ♥

Idag var dagen du tog ditt sista andetag, jag saknar dig väldigt mycket fast jag nu även har en egen häst så är det RIKTIGT SVÅRT att slita tankarna från dig...
 
 
..För det är dig som är det enda jag tänker på..
 
Egentligen hade jag inte tänkt skriva någon text om detta då jag knappast orkat tänkta tanken på att du skulle försvinna utan att bli himlans ledsen.. Men nu gör jag det endå för DIN skull ♥
 
Första gången jag såg dig var i slutet av April 2010 då jag var påväg hem från en cykeltur till Transås med Erika och Matilda. Allting gick så fort; Jag såg några hästar, fick klappa dom och PANG så fick jag helt plötsligt bli skötare till denna lilla shettis som jag än sålänge inte visste namnet på. Jag gick och funderade på vad du kunde heta då min chansning var Bella vilket inte riktigt var rätt ;)
Det har gått mer än 2 år sen denna dag och ja, det kanske inte är så mkt men jag har lärt mig HIMLANS MKT tillsammans med denna lilla shettis på 2år.
 
Molly var den första häst som jag verklig kämpat med. Jag var van vid ridskolehästar som gick snällt bredvid utan nafsningar m.m. Med dig blev det en HELT ANNAN NIVÅ! 
 
 
Jag lyckades till slut efter ungefär ett år att få bestyr på dig då mina 2 kompisar slutat. Du kanske inte är den lättaste hästen att tampas med till en början. Men när man väl lärt känna dig är du den underbaraste hästen som finns, ett ord -PERFEKT-!
 
Vissa tycker det är konstigt att jag kan älska en häst så HIMLANS MYCKET då jag bara arbetar henne på marken, DET blir jag FÖRBANNAD på! 
Att jag inte ridit henne spelar väl ingen roll för den kärlek jag hade för henne har jag aldrig haft för någon häst förut. Det var Molly och jag.. fast hon kanske inte fattade det ;) 
 
Igår stog jag hos dig i 1h och sa farväl, fast jag skulle själv velat stå där med dig hela natten om jag kunnat. Massor med tårar kom och  jag GRÄT SÖNDER,det hemska är att jag får skuldkänslor då det känns som att jag inte sa ett ordentligt förlåt.. 
 
↑ Denna bild är en favvo då båda av oss är i luften :)
 
Jag har många fina minnen av dig som jag hela tiden försöker tänka på fast då dyker det bara upp minnen av gånger jag råkat rycka dig i munnen för hårt och andra saker som jag ångrar till 1000. 
 
Hoppas du fick en bra sista dag och får  många fler uppe i hilmen ♥
 
 
Det går inte att beskriva mina känslor för dig med ord men vill bara att du ska veta hur mycket jag ÄLSAR DIG!
 
 ♥ MOLLY 
 
 
 

Chillar @ soffan :'3

Säger bara 1 sak; STUDIEDAG IN MY ♥

Mot stallet!

♣ Pållarna ska få hö ♣
Brb!
 

Lipposadel :)

Här är min nya Allround-mot-hopp-sadel, en Lippo sadel. Tycker den är riktigt fin och skulle egentligen ridit i den idag men sadelgjorden var för liten så ska byta den imorrn då jag har studiedag :D
 
Extra snygg med det LILA shabraket. Ett ord -LOVE-
 
 

♦ Nyskodd liten söötis ♦

 Monas fossingar är nu filade och fixade.
Det blev skor på framhovarna då vi har ganska mycket grusvägar här omkring med sten åså och då kanske det är lite skönt med skor? 
 
 Ovisad bild tagen i fredags :)
 
Dina ögon *smälteer

Min dag :)


Vaken och Ready for Sadelutprovning!

Skojj, skojj! Nu ska en fin sadel hittas till min söta Mona ♥
 

Kusinerna intar huset!

Nu ska jag ha kul!

 
 

Lilo & Stitch!

Klicka på bilden för att komma till sidan ♥
 
 

My Look @ Crazy Hair Day


Mona & Adam - BFF? U kidding??

Hemma från ett snabbesök hos hästarna. Ny hage, nytt spån i boxen och Mona har fått en ny "hästkompis" eller okej INTE "kompis". Adam släpptes tsm med Texoma och Mona idag å stackarn, inte så omtyckt av gamligarna :S Hur kan man inte tycka om den söten?? ♥
 
Mona nosar Adam: Öron bakåt och lixom "Back off grabben!"
 Haha, vi får se om det lugnar sig ;)
 
Harre gud! Ett ord: Beauty!
 

Hej, hej!

Onsdagmorgon idag, veckan går fort asså... Iaf så ska Jojjan med mig hem idag på en liten fotning. Hoppas på BRA bilder. Update Soon!
 

Tycks om nya headern då? ↑

NY HEADER! :D YAY!
 
Iaf, idag gick det super hos Mona och det blev mkt övningar när det gäller galoppfattningar:
Fattningar mellan vänster och höger galopp, galopp från skritt (Då pluttsan fuskade med lite travsteg) och lite "vanlig" galopp :)
 
Körde oxå lite skänkelvikning i både trav och skritt vilket vi behöver öva på.
 
 

Ny header på G :)

Liten tjuvkik på headern :O Kommer upp nån gång i veckan om jag hinner :)
 
 

Blubb, blubb :)

Hej, hej!  Sitter i min myyshtröjja efter en skoldag då jag ungefär haltat fram då jag sprang in med min tå i väggen imorse *DUKTIG TJEJJ* ;)
 
Har haft det megabra hos Mona idag. Sara hängde med å vi turades om att rida. Sitt upp, Sitt av, Sitt upp, Sitt av.. Red barbacka som vanligt körde med att ställa henne lite i både skritt och trav. Tog även lite galopp å GUUUUD så härligt det var! :D Är megalycklig nu! 
 
Hmm, vackrast.... 
 

Glömde att...

...visa hästprylarna jag å mammi köpte igår. So here it is:
 

God morgoon!

Hej, hej! Idag har jag på mig min Myyshtröjja från Gina som jag hade tänkt lufsa runt idag. Ska bli riktigt kul att gå till skolan faktiskt och få träffa alla kompisar som; Tara, Rebecca, Jojjan och Filippa ♥
 
Hoppas ni alla får en superbra dag!
 

NEW IN!





 Köpte för 149kr på Gina Tricot å är MEGA NÖJD! 
 
Kommer lufsa runt i dena Myshtröjja resten av hösten/vintern 24/7 typ, Just wait and see!
 
 

Miss U!

Chooo! Snart ska jag å mamma ut och rida en sväng på Mona som egentligen hade tänkt bli en ridtur MED sadel, men eftersom vi inte kom iväg till sadelutprovningen igår pga att vi inte fick in henne i transporten :/ Men,men sadelutprovaren kommer nästa söndag istället till stallet. 
 
Ica om du läser, SAKNAR DIG! ♥ Hoppas det går fin, fint på tävlingen nu i helgen.  På vardagarna har jag häst, du träning. Och på helgerna tävlar du oftast så vi hinner inte vara med varann så mkt men HOPPAS att du nt tävlar nästa helg :)
 
Hajrååå!
 
Dålig kvalité :S 
 

GAAAAAAAAAAAH!

Ett ord: OMG! ↓
 

Sadelutprovning TODAY!

Hejs! Idag ska vi få in Mona i transporten igen och åka till Hööks för en sadelutprovning (vilket jag aldrig varit på förut cx). Eftersom jag inte lyckas skicka bilder från igår till datan så blir det inga bilder.. 
 
Hare gött! 

...Finner inga ord...

Ursäkta mitt "blajja-bort-språk" som även råkade komma med i meningen pga av min lycka :D
 
CHOBLÄÄÄ! LÄNGTAAR!
 

Monis har då haft Vilmsen på ryggen idaaoog! :3

Tholahopp!

Idag har det varit ennu en skoltorsdag som typ alla andra skoltorsdagar.När jag kom hem blev det andra pryls då jag åkte till stallet och möttes av min sötis som kommer travande fram,AAWW! Maked my day ♥ 
Iaf så blev det så att jag fick låna Solveigs träns idag (då jag inte har ett eget än) och tog en barbacka sväng för första gången på prinsessan. 
 
Ett ord:
SUPEEER!
 
Kollade lite hit å dit då hon inte är van vi att få promenera så mycket i skog. RIKTIGT MYYSIGT var det! Älskar att rida barbacka mycket härligare än med sadel och ett + är ju att man tränar upp balansen ;) 
 
NO NEW PICTURES SRY.. :S
 
Favorit i repris ;)
 

Black and white

-Tidsinställt inlägg YAY, för NEJ sitter nt i skolan just nu å bloggar-
 
 Smurf 
 


Schabraket har kommit :D

SUPER NAJS RIGHT??
 
Elr okajj det tkr jag iaf. Tror Monis kmr bli super i det. 

Promenix i solsken.. Likey, likey! (y)

Tjobre! Hemma från ennu en promenix med Mona och även Texoma å Adam följde med. Gumsan är allt inte helt kei när det gäller Adam men hon vänjer sig väl?
 
Stark tjey jag hade att göra med idag som absolut inte ville hamna för långt ifrån Texoma..
Skulle varit fin, fint väder att rida barbacka i men, inget träns å tänkte inte börja det första jag gör med att hoppa upp utan sadel och träns då vi inte känner varann riktigt än.
 
Men det blev iaf en ganska lyckad promenix med lite kontroll övningar då jag måste hitta knapparna på henne men LYCKAT VÄDER!
 
SötPöt prinsessan kan vara dåh! ♥
 
 

Godmorgon!

Måndagmorgon och det är skola. Längtar tills efter skolan då jag ska få gosa med sötnosen igen och ta en liten promenix  (vilket jag kmr göra hela veckan tills lördag då vi åker å köper träns å sadel m.m).
 
Hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi mer efter skolan! ♥
 
♥ Sötnosen miin ♥

Lila schabrak beställt!


Vad tycker ni?? Jag tycker det är jätte fint och kommer bli super på Mona ♥
 

♥ Citatgrejjs är fina ibland ♥

 Texoma å Mona i hagen ♥

You Are MY Super Star ♥

Sööteen ♥
 
Tycker grimman var riktigt najs då jag tänkt ha lila saker på henne. Det är textat "Super Star" på grimman vilket passar super då hon e min "Super Star" :* 
 

*MEGA HAPPY FACE*

Snacka om att jag är över lycklig nu :D 

RSS 2.0