1 vecka kvar till SKOLAVSLUUTNING! ♥

YAAAY! Idag äre 1 vecka kvar till våran skolavslutning! Elr jaoo, det är både YAAAY och NÄÄJJ. Jag slutar 6:an i år och min skola är från Förskolan till 6:an.

NÄJJ: Kmr bli sorgligt att våran underbara klass ska splittras. Våran klass ÄGER!

YAAAY: Det blir sommarlov och sen börjar jag på IES som ska bli spännande :3


Kan du hitta mig? ;)


Hoppning på schemat!

Det blev lite bloggning nu ändå när jag fick tag i min data här hos min mormor. Ni som undrar vad som har hänt så har min farmor fått föras in p sjukhus då hon tuppade av när hon skulle äta. Hon bor utanför Falun så nu har mamma och pappa fått åka upp dit... :(

Hellu! Har varit på Tokarp idag som vanligt. Det var hoppning på schemat och jag fick finaste Teera! Gullungen var lite seg men är riktigt nöjd. Det blev en vägring men vi ÄGDE ;D



Söötis ♥


Dålig Bloggning

Hej! Kmr nog bli ganska dålig bloggning ikväll. Så förbered er på bad Udate pga en sak som hänt.


Hmm,, FLIISAAN!

En helt vanlig torsdagsmorgon så slår jag på datan och kollar bloggen...



Flisan du jag kommer hämnas!!! På ett eller annat sätt I promise.


 Hmm, nu ska vi se vad var hennes lösen nu igen? :S


Gästbloggning av Flisan!<3

Hej allihopa, nu är det så att lilla Vilma ade glömt logga ut från min mobil så jag gästbloggr lite... Ps kolla gärna in min blogg pinkisthecolur.blogg.se !<3


Sitter och pillar i Movie Maker ;)

Chaoo! Sitter och trixar lite med Movie Maker som ska bli en "minnesvideo" till klassen som nu ska splittras i 6:an :(

Iaf, Jag lyckades inte gå vilse idag! WIHOOO! :D Hittade alla kontrollerna.
Måste fortsätta med videon nu men Update Soon! 


Orientering på Björkehååv :S

Tjena! Idag ska vi ha orientering på Björkehåv. Jag äger inte direkt på orientering.. Men, men har ju med mig bästa Leah som är duktig ;)


Miss you Tango! ♥

Förra sommaren var en av dom bästa somrarna i mitt liv, och inte av en slump nejråå! Jo, eftersom jag fick dela den med den finaste lille svartfärgade shettis jag sett.

 
Det började en fredag (dagen efter att vi slutade skolan). Jag och Felicia trampade iväg till stallet nyfikna av att få se den nya ponnyn som skulle gå med Molly en hel sommar. Jag visste inte mycket om den nya ponnyn men jo, Tango hette den och var oxå en shettis som Molly men det var JAG som skulle ta hand om den.
Precis innan vi kom upp till stallet var det spännande till 1000 och tankarna var ABSOLUT igång; Hur kommer hästen se ut? Busig, snäll, seg, jobbig? Liten/Större än Molly?

Först när ja fick se Tango pep jag ur mig ett litet: "Aaaww". Och där stog denna svarta sötnos och tuggade på höet. Jag hämtade grimman och funderade hur Tango skulle vara när man ledde henne? Så fort vi fått på grimman på Molly (då vi hade tänkt ta en häst i taget) vare NO PROBLEM. Flisan gick upp och band fast Molly då jag stog och kollade att det gick bra nere ifrån hagen. När jag vänder mig om ser jag Tango komma störtande mot Molly och skulle tydligen ut till Molly. Jag och Flisan får panik då Tango är ute ur hagen och travar runt och NOPE den hästen ville inte bli fångad. Jag stänger den undre plankan in till hagen (Don´t know why) och ser sen att Tango är påväg in till hagen igen.



Hon ser att båda plankorna sitter fast intill hagen och försöker då krypa under den undre plankan men lyckas inte så bra utan knäcker plankan.. Mollys ägare kommer ut och hjälper oss att få tag i Tango och sen blev det en hage utan undre planka ;)
Det blev inte den bästa starten för min sommar med Tango...

Någon vecka senare blire bestämt att vi även kommer rida på dom små pållarna och Felicia kommer få rida på Molly och jag på Tango.
Innan första uppsittningen var jag lite nervös eftersom Tango likaväl KUNDE slänga av mig och hade inte bivit riden på sålänge. Jag fick sitta upp i Tangos minisadel och NAEE, den var INTE så skön. Framöver började jag rida barbacka på Tango och det var oftast NO PROBLEM. Vi red några veckor med träns barbacka och Tango skötte sig Prima! Men sen när jag kom hem efter min Italien-resa som hade pågått i 2 veckor blev det andra bullar..




Första gången jag skulle rida Tango efter resan blev inte så bra.. När jag skulle hoppa upp började Tango backa (Inte så farligt nääh). Jag red en sväng och för att få av mig backade Tango ner i diken och buskar vilket jag inte tyckte var så kul så jag hoppade av när hon gjorde så. Då fick Tango visst en idé´att "Aha! Så kan ma ju alltid göra för att få henne att hoppa av" och JA hon lyckades. 

När jag sen försökte hålla mig kvar lite längre stund när Tango backade gick det bättre men jaoo, då kom det ett nytt trick STEGRAA! Första stegringen var en pytteliten och inte så läskig men sen började hon stegra när jag hoppat upp och hade långa tyglar och det vr inte det lättaste att hålla sig kvar.. Vi började trava och min balans var kass. Men efter några veckors träning hade jag fått en kanonbra balans och det var ju jättekul! :D



Men sen kom dagen då Tango skulle åka hem.. MIN Tango, MIN sötis, MIN kompis! Jag fattade det inte riktigt själv så nejj jag gick lixom inte runt och var ledsen men när stunden kom så blev det annat..
Vi trampade iväg kl. 07.30 för att hinna krama och säga hejdå till Tango. Kl. 08.00 var det dags. Vi bytta tillbaks till det tredelade bettet som Tango haft innan och sen blev det dags för mig att hämta henne.
Just i detta ögonblick kände jag mig hemsk JAG överlämnade Tango till sitt hem och JAG överlämnade henne bort från mig..

När vi skulle lasta ville Tango allt annat än att gå på transporten. Vi försökte med godis med mera till ägarna tog fram repet.. Tango såg repet och NOPE det ville hon inte tryckas in med så då sprang hon in i transporten. Molly blev förtvivlad och gnäggade och ja, även ett gnäggande kom inifrån transporten oxå. Jag försökte hålla tillbaka tårarna och gick istället och kramade Molly.

Sommaren 2011 en sommar jag ALDRIG glömmer eftersom jag fick dela den med did UNDERBARA TANGO ♥

TACK även Felicia som var med mig denna sommar!


Hos Vickan :3

Cho! Är med Viktoria och Belinda. Uppdatering Soon!


Dagens Outfit

Idag matchar jag vädret med grått linne under min vita tröjja..


Bye, bye värmen och hej regnet!

Ajamen, här äre ingen värme längre utan det vanliga Borås vädret regn, regn och regn. JAG VILL JU HA VÄRME! Fast när det är regnigt ute får man inte dåligt samvete om man är inne ;) Snart ska jag traska iväg till slöjden i det FINA vädret...  ♥



På Transås :)

Har just doppat mig i det iskalla vattnet i Transåssjön. Sitter och huttrar och försöker bli lite varm ;P 

Promenad med Sara och hästarna


ChilliDill

Chillidillar lite för mig själv tills Sara kommer hem då vi drar till Molly och Adam. Gaash, så skönt att sluta tidigare och bara chilla. New brills on ofc! ^.~


Monday Morning.

Heej allihopa! Sitter här vid dator och är aastrött. När jag vakna så lixom NEPP det gick ju nt så bra :S Men nu är jag uppe och har klätt på mig, plattat håret, och ja nudå skriver jag ett inlägg. Jag, Jojjan och Janina slutar kl. 1 idag (YAAAY) för att resten av klassen ska åka till Daltorp och träffa sin nya klass. Jag, Janina och Jojjan ska inte gå på Daltorp ;)

Så väntar jag till kl. 2 då Sara kommer hem och vi trampar iväg till Molly och Adam :)


Ny headeer!

Yaay! Har äntligen fått in headern. Blev riktigt nöjd :D Tack för all hjälp och svar på mina omöjliga frågor Camilla!

Vad tycker du om headern???


Jag ÄGER ju på att uppdatera!...

Ajamen, visst är jag bra på att uppdatera? Har inte skrivit ett enda inlägg idag förutom nudå... Sry för det!
 Nu sitter jag och bara chillar efter att ha städat buren, gjort läxor, ätit på restaurant (MORSDAG U KNOW! Grattis Mamma!)

Håller även på att fixa ny header till tha blogg. Oooh, spännande o.o


Adam in the phone

Bakgrunssbilden i mobilen är på min blåögde nya lilla kompis Adam. Men ofc älskar jag Mollsan dubbelt så mkt <3 2 hela år har jag och Mollan varit kompisar ;) Love mina småpållar med STOR personlighet <3

Bilbloggar

Because BÅÅRING was the word :S

Randig sommarklänning ON

:3

Choo ;)

Sitter i bilen och trixar med en ny app :3 Udate soon. Btw NI ÄR BÄST!

Varit åå shoppat :)

 Cho! Haft dålig uppdatering idag :S Men, men kommit hem från stan med lite prylar :3



Brills från H&M ;)



Clothes of Giina <3


Ska iväg till några som vi känner så kmr nog inte kunna blogga mer ikväll men ska försöka. See ya!

Adam in my <3

Varit hos pållarna nu och fått träffa adam <3 Gud vad fin min blåögde sötis var! Så fort jag såg han blev jag typ käär ;)

Såhär såg det nog ut..

...när jag stog uppe på Lufsen ;)

Mobilinlägg

Heej! Som rubriken säger så bloggar jag just nu från mobilen eftersom min dator inte ville samarbeta :S Så wish me good luck! ;) Idag hare varit en asvarm dag så jag och mina kompisar drog ner till Transås och bada lite. Och njae, det var lixom ingen bubbelpoöl i vattnet.. Sen swooshade jag hem eftersom jag skulle till Tokarp då vi hade voltige på Lufsen och jag STOG på honom! Ooh, det var fräckt! Fick oxå rida på små pållarna då jag red på Hamlet och då vare ju SÅhääär långt ner till marken (noot). Sry, för ett så rörigt inlägg men U know when I mobilbloggar it goes like this :S Awwi, mina sötisar Jojjan och Moa påväg till Transås :*

Hehe...

Dålig uppdatering jag haft asså SORRY :S
Men, men know I am back! Har ju varit på prao så det är därför jag nt kunnt blogga.

Hehe, glömde ju säga hej såå HEJ :D
Just nu sitter jag här med nyplattat hår men med ofrächa tänder så ska snart gå ner och borsta tänderna (Intressant vaa??)
Idag blire Tokarp som vanligt och en massa läxor.... I


Imorrn kmr en ny häst till Molly eftersom Frida har åkt. Så spännande att få se hur den ser ut! Vet typ ingenting om det lixom. Elr joo, jag vet att det är en Shettis som heter Adam som ska gå med Molly i sommar.

Har passat på och solat lite dessa 2 praodagar. DET HAR GÄTT RESULTAAT! :D

Jag e BRUN! ♥


Hemma från praon i gbg

Hemm igen efter en kul eftermiddag i TV-världen ;) Astrött fast kl nt är så mkt? Iaf, kolla vad jag fiick!! Jarrå, Svt-kort :D 

@ SVT

Mamma sitter och pillar på datan och jag kollar på ;) mobilen dör snart så byee!

Mot gbg its praotime


Inte bara jag som solar ;)


Blue nails


Här försöker man bli brun...

..och då gömmer siig solen bakom molnen ofc ^^

Sooovmorgon!

Wihooo! Kom just på att jag får sovmorgon imorrn då mamma börjar kl. 2 och slutar kvart i 10 :D Härligt!!

Kommer nog inte bli så mkt inlägg eftersom jag kmr ha fullt upp imorrn.. Så nae, jag har nt gått vilse i skogen nånstans utan Just Busy!




Vilma goes prao

Tjena alla världens muppar! Imorgon och på onsdag ska jag på prao. Ska praoa hos min mamma imorgon som jobbar på SVT i Gbg :D Sen på onsdagen ska jag hänga med Erikas mamma till hennes jobb ♥
Fun, fun, fuun ;)

Var i stallet idag efter skolan och tog ut Molly och Frida. Dom fick gå och knapra lite och gaash vad starka dom äär ;) Frida åker ut med Freya till deras sommarstuga på onsdag så sista gången jag såg Frida..

Men börjar snackas om häst på foder till mig.. ♥ Jarrå, vi får la se ;)


Läxtime

Puuh, här sitter jag med näsan i böckerna :(

Gympa Outfit

Nu på morgonen så skavi ha gympa så nu ser jag ut såhäär:


...

Fattar inte hur domma människor tänker... :mad:

OBS! Känsliga läsare varnas..

   


Awwi!

Detta var fööör gulligt! Ska testa på mina kaniner oxå ;)


Vad tycker du om videon?


Dagens Outfit

Gjorde denna lite snabbt fr ska iväg nu. Bye!

Här äre SOOL! LOVE IT <3

Maagaad vad härligt! Super varmt ute och jag sitter på en filt med datan och bara NJUUTER av värmen.
Borås sägs vara en regnig stad men närrå här äre värme till 1000 :D [Elr jaoo, Borås brukar vara en regnig stad :s]

Haha, var tvungen att ha filten över mig eftersom min webcam typ int kn haför mkt ljus.. Asså vad äre för fel på dig webcam?? Njut av värmen och dö nt av lite ljus...


Godmorgon alla små muppar!

Bara jag som har en solig morgon? ;) Ska ta ut kaninerna och sen ska jag nog vara lite med Flisan kanske..

Update Soon :cool: 
   

Svar på Veckans Gissning v.20

Svaret på "Veckans Gissning" ääär... [ Oooh, spännande x) ]

EN BÅÅÅT

Många har svarat detta men försten blev Ester med kommentaren " En båt :-) ". And yes that was th right answet!

Igentligen borde mina lärare vara SÅHÄÄR stolta över mig eftersom jag skriver lite Engelska ord här och var ;)
Okej, okej FOKUS!

Och om någon undrar så tog jag denna bilden på min bilresa till Italien i somras och här var vi i Österrike påväg ner mot Italien :)


Röd Outfit för fjording

Hehe, eftersom jag alltid fantiserar om att få en helt egen fjording (hästras) så brukar jag göra som små kollage med olika prylar till pållen. Denna gjorde jag idag:



Tycker faktiskt detta skulle vara snyggt. Vad tkr du?

Svar på kommentar



Sv: Haha, vet att det är skumt :S Men jag rider juh och då smackar jag åt hästarna och dä "hänger det kvar" när jag ska hoppa med kaninerna. När jag gjorde kaninhoppnings videon glömde jag att ta bort mina små smackningar ;)

cooling i solglasögon :D

Tar på Saras solglasögon och "poff" så blir man en riktig cooling ;D 

Hofsnäs - Here I Come!

Cho! Varit i stan på vårmarknad och nu sitter jag i bilen påväg till hofsnäs :)

Soolen skiner :D

Hola! Just nu skiner solen och jag ligger kvar i sängen med datorn i knäet. Får se vad jag hittar på för skojsigt idag då ;)



Yes, bilden är redigerad..


Videon :)

Här är videon:


Vad tkr du? Kommentera!


Videon laddar..

Varit ute med kaninerna och hoppat hinder. Videon laddas upp på Youtube so we just have to wait.. ;)





Gottar mig med en munk.


Randig Outfit


Go, go Ica, go, go, go Ica!

Min Ica ÄGER!

Idag har min finaste Ica (Erika) tävlat i Smålandsstenar  på friidrottstävling i stavhopp, längdhopp, 200m och 600m. Kunde tyvärr nt komma och kolla men ska hänga med nån annan gång ;)

Fick låna dessa fin, fina bilder som Laura (http://schedvin.blogg.se/) tagit.



I believe I can fly!



Min Ica har STAJL! Just say it. BTW karatesparken asså likey, likey!


PysselTime

Cho! På förmiddagen idag gjorde jag å matte ett kollage om någon ville veta..

Hehe, jag å matte sitter nt vid datorn vi och gör "kollage" vi göre med tidningar, en låda, sax och lim :D
Blev riktigt nöjd med slutresultatet. Haha Bärjan in my ♥ Haha!

P.S Blev tyvärr ingen video.. :/ D.S


Brev från IES

Hellu ma lovers!

Vid 12 idag satt mamma och pappa med en massa papper och jag bara: "Hmm,,". 
Sen ropa mamma på mig och sa: "Kom och läs detta". Fick typ läsa igenom 100papper och skriva på.. Papprerna skulle skickas till Internationella Engelska Skolan där jag ska börja i höst då jag börjar 7:an. Ska bli såå kul men lite nervöös :/

Äälskar att ha texten typ "centrerad" ser såå proffsigt ut hehe.. (Because I am thaa proffs)


Ibland undrar jag VAD jag tänker med? Lilltå-nageln kanske?

Idag var min hjärna helt OFF I think... Som varje torsdag skulle jag rida idag men nähä, duktig som jag är lyckades jag glömma av det! Asså, what´s happened?? Håller på att ladda upp video på Youtube nu som kmr snart..

KOM IGEN YOUTUBE!


Love U! <3


Kaninhoppning



Nu har jag varit ute med kaninerna på en "hopplektion". Guud! Mina "ninisar" sviker mig aldrig. Har nt  hoppat dom på jätte länge och det var som 17! Det jag styrde dom på hoppade dom :)

Blev inga bilder elr film på detta men kanske tar ut dom imorrn och hoppar lite oxå för träningens skull då jag kanske får med mig nån som kan fota/filma :)

Jag säger bara en sak: Kaninhoppning är 7kt kuul! :D

OBS! Bilder från i somras ;D






Om jag hade haft rosa hår...

... skulle jag kanske sett ut ungefär såhär:



Om jag ska vara ärlig så tkr jag nt att det var så snyggt så det blir en :thumbdown: Så var nt orolig såhär kmr du nog nt få se mig i framtiden ;)

Länkbyte med finaste Viktoria

Försten som ville göra länkbyte med mig var finaste Viktoria ♥ Känner även henne men, men ;)

[Klicka på bilden för att komma till bloggen ;)]

"Mini-looov"

Wihooo! Ledig imorrn och på fredag av okänd anledning och gaaash I LOVE IT! Fick bli lite glädjetjut för att fira :D


Gästerna häär!

Hellu! Har precis kommit in gäster här i huset. Sminkad och klar, kvällen kan börja!



Länkbyte med mig?



JAG länkar DIG, DU länkar MIG. Lätt som en plätt! ;)

Bara att fylla i kommentarsfältet och skriva att du är med. OBS! Glöm nt att länka din blogg :)

Aj, aj, aaaaj!

Asså, guud! Kan nt göra nånting med min arm utan att det gör ont i den. 7kt jobbigt. Hoppas det blir bättre imorrn ;) Min åsikt när det gäller sprutor :)

Veckans Gissning

Hellu readers! Tänkte köra igång med "Veckans Gissning" nu igen eftersom det blivit en ny vecka ;)

Att vinna en chans till en länkning [Meeer läsare ;D] missar väl nt vem som helst? Så kom igen gissa på bara!
OBS! Du får bara gissa på 1 sak ♥



Vad gissar du på? Bara att fylla i kommentarsfältet och skicka iväg din kommentar. GLÖM NT ATT LÄNKA DIN BLOGG :)

Tagit sprutan

Säger bara AOUSH!

Skola snaaart..

Hej! Ska till skolan snart men bloggar mer senare!


Att vara ute med 2 hästar samtidigt...

... är inte det lättaste. Var i stallet idag när jag kommit hem från Vida Blick (uurtrött) och skulle beta dom små pållarna. Och ofc, blire såhär:



Vänta, vänta, vänta. Innan du får skumma tankar så läs detta:
1. Nejj, jag smilar nt sådär när dom drar åt två olika håll för att få gräs.
2. Jag har grimskaft men orkade nt rita det.
3. Nejj, Molly är nt halv...

Pysslande ihop bilden för jaa, jag hade tråkigt ;)

Lååångt inlägg

Hellu! Blivit dålig update eftersom jag varit i Vida Blick på klassresa.
Så nu hade jag tänkt berätta ett SÅÅHÄÄR långt inlägg om mina 2 underbara dagar med klass 6 i Vida.

Soo here we goo!

Dagen börjar med att jag vaknar till strålande solsken och ett leende på läpparna. Äter frukost och gör iordning mig och sen bäre av mot Vida Blick i Belindas bil. I bilen äre nt tyst 1 sekund eftersom vi alla är SÅHÄÄRA spidade till max ;)
Bilresan går snabbt eftersom vi flammsar bort bilresan som tog lite mer en än 1h I think. När bilen bromsar in är vår spidstatus på 150 asså :D Framme på fotbollsplan och där blire glädjeskutt som även kmr med på bild.


Flisan på bilden http://flisanlisan.blogg.se/

Vi får träffa våran guide/lärare på lägret som heter Matilda och GASH den cheyen hade STIIL! ;)
Den finns 4 stugor som vi delar upp oss i. Jag kom i rum med Felicia, Moa, Janina, Ajla och Johanna.
Efter maten blir det fart på rädslan. För att klättra upp 10meter i luften och gå på en smal stock är nt så lätt och att vara lugn var nt det lättaste. Men dedu! Shiiet, vad kul det var! Speciellt att slänga sig bakåt och bara "sväva" ner. Denna kallades "Höga Bommen".



Vi fick oxå testa "Smachen" dåre gällde att "smacha" till en kudde ;) Och såklart en spökvandring gick nt att komma undan... Spökberättelser nere i en gammal jordkälla och sen ut i skogen i mörkret :S GAASH! Min hals var helt kass efter den rundan.

Marshmallows på skemat såklart!



ROLIGASTE EVER! Tipsar om Vida Blick :) Klass 6.. VI ÄGER!

 
Du som läst enda hit är 7kt grym!

Händelserik dag <3

Hellu! GASH sicken dag! berättar mer när jag kmr hem.

In the car


Grattis världens bästa lillasyster!

Idag är ingen vanlig dag för idag är Saras födelsedag! Hurra, hurra, hurra!

Grattis Sara på 10-års-dagen! 2-sifrig nudå ;) Synd  att jag nt kunde vara hemma på din födelsedag men du vet att jag älskar dig och jag hoppas att du får en jättebra födelsedag :)



Vida Blick - Here I come!

Gaaash! Ska bli såå kul :D Får se om det går att blogga från mobilen så om dålig uppåt don't worry! ;)

Packat och klart!

Listan är "chekad", jag är redo och nu väntar jag bara på att det ska bli söndag kl. 08.40 då jag ska åka med Bibbi (http://lifeasbelinda.blogg.se/) och andra muppar ;) Kommer blogga från mobilen så vi får se hur det går :S See ya tomorrow!


I am a SubHeart

Choo! Kommit hem från Knalleland och dagens höjdpunkt var ofc när jag för första gången i mitt liv åt på Subway ♥
Efter första tuggan av min macka med innehåll: Kyckling, mild ost, salad, gurka, tomat, vitlöksdressing, salt och peppar (intressant att veta) så fördes jag till himelriket typ ;) Asså GAASH Subway ääääger!


So now and 4 ever I am a SubHeart ♥♥♥



Första tuggan :D



GAASH, ge miig!

@ knalleland

knalleland

Uppe med tuppen

Hej sötnosar! Nu sitter jag med datan i knäet och "vaknar till" lite grann innan jag ska ner och äta frukost.
GASH ska bli såå kul att åka till knalleland idag :D Måste blogga från mobilen vilket suger :S Så om det blir lite halvskumma inlägg så vet ni varför ;)


Planer inför helgen

Tjenare everybody!

Imorrn ska jag till knalleland [Sayy Wuth?! Du var där förra helgen? :O] med Matilda och kolla på örhängen till skolavslutning och annat smått och gott. När jag kmr hem blire släktkalas för min lillasyter Sara som fyller år på Söndag. Mia ska ge mig lite sminktips och sen får jag packa resten av kvällen ;)

På Söndag ska jag som sagt till Vida Blick med min klass, GASH vad jag längtar :D


Hehe, bild från i sommaren 2011 ;)

Packning på G

Choo! Hade tänkt packa lite smått innan våran skolresa till Vida Blick (Öhm, Jönköping ungefär) som är från Söndag till Måndag ( Skulle vilja varit där längre :( ). Men då äre bara att börja checka av den låånga listan :S


Svaret på Veckans Gissning :3

Hello mina små läsare! Nu ska jag då avslöja svaret på Veckans Gissning som var nu för några dagar sen. Men innan jag gör det ville jag bar säga TACK till alla som kommenterat sina gissningar.

Och det rätta svaret var....[trumvirvel]....

SANDWISH-GLASS!

Och den första som gissade på detta svaret var http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se/ med kommentaren: "En glass. Med papper på då ;) kram"

Så grattis till dig som vunnit en länkning som även kmr här igen: http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se/ Så besök gärna denna bloggen!


Äntligen Fredaaag!

Tjohoo! Äntligen är det fredag!! Bara jag som tkr att denna veckan har gått assnabbt? Men, men idag slutar vi kl. 12 och sen cyklar jag iväg till Molly i det regninga/gråa vädret :S Tar en sväng med henne och cyklar hem igen och bara chillar. Ska även kolla om jag får praoa på ett dagis här i närheten.

GAASH asså statistiken är på TOPP och ni ÄGER!

Nu ska jag platta håret och fortsätta göra mig iordning men Update Soon! ♥




GASSSH!

Asså Iiiih! Hon som äger Molly ringe nyss och sa att hon hittat en D-ponny på foder som låg på hastnet.se. Jag oh mammi kikade. Vi ringde på annonsen som var på en gammal Connemara/Fullblods-ponny som tävlat på HÖG nivå. Vi skulle återkomma så jag får se hur det blir.
GASH var ordet right?

Förresten GRATTIS CHRISTIAN PÅ DIN 13-ÅRS-DAAG! ;D



Lektion på Tokarp

 Hemma från en rolig lektion på stall Tokarp. Underbara Felicia (http://flisanlisan.blogg.se/) följde med mig och GUUUD vad vi skrattade ;D Blev stressigt när jag skulle åka till stallet då jag fick ta på mig hjälm, jacka, ridväst i bilen som körde i full fart ;)

Fick fina Tera och vi körde igenom dressyrprogramet LD och hon var såå duktig min cheyy <3 Pigg oxå som 17 och jag som hade med mig spö.. Flisan glömde Iphonen så det blev inga bilder

Och ennu en gång: SRY, FÖR DÅLIG UPDATE! Lixom har bara gjort 2 inlägg idag? Ska bättra mig promise :thumbup: 

 
   

A horse on my shirt

shirt

Kommit hem från Jojjan

Hellu! Sry, för nt världens bästa uppdatering :S Har precis ätit och duschat. 
 
 Hade tänkt hare lite chill idag men nope, jag drog till Borås Ridhus med bästa Jojjan istället eftersom hon skulle ha ridlektion. Jojjan fick ursööta Jolly Bob och om skrittade, travade och galopperade över bommar. Jaoo, pållen var då liten men det var inget fel på farten. Dom swooshade över bommarna i full galopp lixom hehe ;)



Tihi, bli nt för arg nu Jojjan! Ni var föör sööta ♥



Min mobils kamera ääger verkligen och är SÅÅÅHÄÄR bra -.-


När Regnet smattrar mot rutorna..

Hej alla små muppar! Idag blir det en vanlig dag i skolan och sen får ja se vad jag tar vägen ;) Regnet smattrar just nu mot rutorna och himlen är gråå HÄRLIGT -.- Asså GASH vad jag var trött imorse. Gick som vanligt upp halv 7 men var extra trött?

Men, men innan jag publicerar detta inlägg vill jag bara säga TACK till alla som gissat i "Veckans Gissning" svaret kommer nån gång denna veckan elr kanske till och med idag.

Tkr ni att det var en kul idé med veckans gissning? Kommentera!


Photo by Vilma ;)

Veckans gissning

Tänkte köra igång med en ny grejj som jag kallar VECKANS GISSNING. Jag kmr lägga upp en bild som är otydlig och du får gissa vad som är på bilden. Den som vinner får en LÄNKNING.

Så kom igen gissa på i kommentarsfältet om DU vill vinna en länkning!


Oh No! Munsår på väg..

Haha, lite halvflummig rubrik men, men kom inte på nått annat ;) Idag hade vi Nationella Prov i eng och gick hyfsat bra :) Sen efter skolan gick jag och kollade prao på 2 ställen. Båda sa nej..
Varit med Ica som hjälpt mig med Europas länder eftersom min geografi är SÅÅHÄÄÄR bra.

Nu lyssnar jag på denna låten ;)


Tagga nationella Prov

rov

Nyduschad and I LIKE IT!

Hello! Okeii, rubriken ljuger lite eftersom det var typ 1h sen jag duscha hehe.. ;) Aja, har varit hos Molly och Frida och fick promenera hem med dom till stallet i solen :thumbup:

Nu sitter jag med näsan i böckerna men medans kan man ju alltid skype lite ;) Skypar med Moa då vi försöker göra läxorna "tsm". 
   


Hihi, sry Moa för den lite skumma bilden på dig ;)

Morgongpigg chey

Hellu! Jag ska ha gympa nu första lektionen i skolan. Men nej, nej uppvärmningen tror jag vi skippar för jag har redan värmt upp ;) Var ute med kaninerna nyss och dom fick springa var sitt varv runt huset då jag fick springa 2 varv sammanlagt. Så jag är lixom redan uppvärmd :D

Bloggar mer senare!


BubbelFotning del 2

Här kommer mera bilder ;)

Fortfarande jag som fotar:





Erikas tur:


Haha, bjuder. Ica bara: "Du va ju gullig här!" Så denna är för dig Ica ;)


Var e bubblan? Jorrå, den e spräckt ;)

BAOTABUBBLAN :O

Sådärja, bloggar mer imorrn antar jag elr så kanske det blir ett litet till inlägg ikväll oxå men för tillfället BYE!

BubbelFotning

Varit ute med Erika och fotat med såpbubblor. Premiär ;) Har inte gjort det förut men, men här kmr några bilder.

Jag börjar att fota:





Ska iväg nu men mer bilder kmr!

Oh YES!

Yes!! Snart ska jag dra ner till Knalleland med mamma och så får vi se om ja hittar nått. Kul, kul, kul! Får se om jag kan blogga från mobilen men den är såå jobbig att blogga från :S Aja, Update Soon! (y)

The Sun is shining and I smile..

Vaknar med solen skinande in genom fönstret and I LIKE IT! ;) Helt vanlig söndag idag och får se vad jag hittar på. GASH va jag är sugen på att åka till stan! Men, men blir nog inget med det.. Hoppas ni får en underbar dag Update Soon!



Kanske ut  och fota i det soliga vädret?

Det luktar grillat...

Grillning ikväll dåe :) Gotti, gotti!


Video från Kosläppet.

Muuu på er alla! Eftersom jag varit på kosläpp [man släpper ut korna i hagen efter vintern]. På den Arla gården jag var fanns även får, lamm, kalvar och hästar. Gården låg i Sätila :)


Det är dags för fredagsmyys!

"Det är dags för fredagsmys
Om det så är det sista jag gör
Snart är det fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu är det slut på veckan
Det är dags för fredagsmys"

 Hehe, ingen har väl missat [den ganska gamla nu] OWL reklamen med fredagsmys-låten i? Haha, såå go! Plockat fram godis, TV:en på, datan i knäet och en urskön soffa jaoo, DET kallar jag FREDAGSMYYS! ;D 
 Imorrn ska jag antagligen iväg på "Kosläpp". Haha JA, det är sant! Har stått på en del mjölkpaket om ni inte missat det. Om de nt blir av så får vi se vad jag gör..


Foto: GettyImages

Snart badhuset!

Puuh, helt slut efter att typ stressat hem från Molly eftersom jag ska till badhuset. Hoppas jag piggnar till i bilen ;) Har fått lån mammas ursnygga DiorBag! Tack mamma! ♥



Oooh, smäller ♥ ;)

Bloggen - Here I Am!

Tjena! Skulle berätta lite om min dag. Ska som vanligt till Mollsan efter skolan och pyssla om henne lite. Sen måste jag swoosha mig hem och byta om och duscha och sen ska jag swoosha till badhuset... [Öhm,, liite mkt swoosha..]

Aja, nu ska jag börja göra iordning Sara för "Talangjakten" som vi h idag i skolan. UPDATE SOON ♥


Hemma från Tokarp

Precis kommit hem från en lektion på stall Tokarp. Vi hade hiippologi då vi fick leda hästarna som på en utställning och jag fick leda sööta Tornado <3

Hellu! ♥

Hellu everyone! Sitter med Matte (Matilda) och skypar med finaste Vickan (http://thousandpieces.blogg.se/). Öhm, senare idag blire av till Tokarp men uppdaterar efter det ♥ Byeee!


1MånadsJubileum

Yaaay! Idag har jag haft en i 1 hel månad! Yihaaao! Helt klart värt att fira med ett glädjeinlägg ;D Kändes som att det var typ igår som jag skaffade den men kan ni tänka er EN HEL MÅNAAAAD! Hehe, okajj JAG VEET jag är typ lite uppspelt.... 

Bjuder på en bild. Blev nt lika fin som den förra till 1 VeckasJubileum men, men.


Plugg in the sun

Härligt med sol! 

Dagens Outfit - Sommarbrud

Så här ser jag ut idag och kallar mig själv för Sommarbrud haha nääh, skojja! ;D


VILMA VILL HA!

Vill så himla gärna ha nån av HV Polo´s Pikeér men VILKEN FÄRG? KOMMENTERAA!

Give me!


Rosa, Lila, Vit, Svart elr Blå??!! HELP MEE!


1:a Maj = VÅÅÅR!

1:a Maj idag då dags att bläddra blad på tha kalender. Har varit sååå varmt och soligt idag! Har nt koll på hur varmt det var men kanske typ 19-20grader elr vad vet jag? ;)
Hoppas på att man blivit lite brun oxå!

See Ya Tomorrow!


3 Musketörer


SötiPöti


Borås Djurpark - Here I come!


RSS 2.0